Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במאזדה 3 2008 יש לי נורה שרופה.

הנורה שאמורה להידלק כאשר מסובבים את הידית של האורות חצי סיבוב במקום סיבוב מלא. אותה נורה שנדלקת כאשר לוחצים על השלט של הרכב.

זו נורת חניה?

כיצד קונים וכיצד מחליפים? פשוט?

אגב,אין באמת סיבה להחליף את הנורה השרופה נכון? לא באמת משתמשים בה...רק פוסלים על זה בטסט?

עריכה אחרונה על ידי carbugger
פורסם

זו נורה מסוג w5w.

המהנדס שתכנן את הגישה אליה, כנראה כבר בלי אצבעות, מכל האיחולים שאיחל לו כל מי שניסה להחליף אותה.

מקווה שיש לך אצבעות דקות.

הטריק שלי זה לנצק את הקונקטור של הנורה הראשית (ככה אתה מרוויח עוד סנטים של תמרון) ולסובב את בית נורת החניה חצי סיבובכשהקונקטור שלה עדיין מחובר אליה. 

ככה יש לך יותר "מנוף" לתפוס.

בחלק מהסרטונים ביואיוב תראה שעושים את זה עם פלאייר שפיץ. קח בחשבון שהאוטו שלנו כבר בן 14 עוד מעט, והדרך הזו לפירוק עלולה לגרום לך להצטרך לנסוע ולקנות בית נורה חדש

• רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 39 דקות, natco כתב:

זו נורה מסוג w5w.

המהנדס שתכנן את הגישה אליה, כנראה כבר בלי אצבעות, מכל האיחולים שאיחל לו כל מי שניסה להחליף אותה.

מקווה שיש לך אצבעות דקות.

הטריק שלי זה לנצק את הקונקטור של הנורה הראשית (ככה אתה מרוויח עוד סנטים של תמרון) ולסובב את בית נורת החניה חצי סיבובכשהקונקטור שלה עדיין מחובר אליה. 

ככה יש לך יותר "מנוף" לתפוס.

בחלק מהסרטונים ביואיוב תראה שעושים את זה עם פלאייר שפיץ. קח בחשבון שהאוטו שלנו כבר בן 14 עוד מעט, והדרך הזו לפירוק עלולה לגרום לך להצטרך לנסוע ולקנות בית נורה חדש

https://www.autodepot.co.il/catalogsearch/result/?q=w5w

אני רואה 2 אופציות.

איזה מהן?(עם בסיס/בלי בסיס)

(למה אי אפשר לקנות אחת ב4 שח)

יש לך סירטון טוב ביוטוב שמסביר איך אתה מצנתק? נשמע מסובך...

אגב, למה לעזאזל צריך את הנורה הזאת? למי היא יעילה?

פורסם

גש לכל חנות חלפים נורה עולה בין 2-3 שח.

לא מסובך בכלל כמו שציינו תפרק את הקונקטור של הנורה הראשית בזהירות ותחבר.

בטסט מכשילים עם זה ולוקחים מחיר מופקע של 8-9 לכול נורה... זו אותה נורה של אור לוחית רישוי....

פורסם

שתי האופציות הן לאותה נורה (שתיהן מגיעות ללא בסיס, פשוט על אחת כתוב שהיא ללא בסיס ועל השניה לא כתוב, אבל רואים בתמונה שהיא ללא).

בכל מקרה - זו אכן הנורה המתאימה.

למה באוטודיפו מוכרים זוג במחיר מופקע? זה נושא שיכול למלא בקלות שרשור משלו...

לך לחנות חלפים פרטית ותקנה אחת ברבע מחיר, כמו שכבר הציעו לך.

לגבי סרטון, רוב הסרטונים/מדריכים שייכים לפורום ידוע מחו"ל (שעוסק ספציפית ברכב שלנו), וכידוע לא מקובל לקשר מפורום לפורום "מתחרה".

פשוט חפש בגוגל "mazda 3 08 front parking light replacmant" . 

יש המון תוצאות טובות. (וגם לא מעט שירשורי תלונות על הקושי בהחלפה של זה ושל הנורה הראשית אצלנו...)

למה צריך את זה? רק כי "זה החוק". אין למצב התאורה הזה כמעט שום שימוש.

(בתאוריה מלמדים שכאשר אתה משאיר את האוטו בצד הדרך החשוכה, אתה צריך להשאיר את האורות האלה דולקים, כדי שלא יכנסו בו).

תנסה להזכר מתי בפעם האחרונה השארת את האוטו "בצידי דרך חשוכה". :-P 

בכל מקרה- כמו שאמרו כאן כבר, זו אכן פסילה במבחן השנתי.

שוטר אקראי/בוחן רכב בבדיקת דרך, כנראה ישלחו אותך להחליף למחרת ללא סנקציות נוספות, אבל לך תדע על איזה חכמולוג אתה נופל.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

האוקטביה שהייתה לי אם היית מכבה את האוטו ומזיז את ידית הוינקר אור החניה היה עובד לפי הידית. לא בדקתי בעוד רכבים.

• תוכן חדש...