Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רציתי לדעת עד כמה זה פרקטי להזמין רכב כזה ללא יכולת טעינה בבית (לפחות לא בקרוב)...

השאלות:

1. בנסיעה עצבנית ללא עליות / ירידות, עם מזגן במזג אוויר של הקיץ בארץ (ואולי עם הפעלה של פיצרים נדרשים ביום יום), כמה ירידת טווח אני צפוי לקבל (באחוזים, כי אני לא צפוי לטעון אותו ל 100%) ?

2. אני מבין שכדאי להטעין את הרכב של 80% בערך, בהנחה שאני טוען ב SUPERCHARGER רק / לרוב, כמה זמן יקח לטעון מ 20% ו מ 5% ל 80 % ול 100 % ?

3. עד כמה ה SUPERCHARGERS זמינים במהלך היום לטעינה (מה הסיכוי שאגיע ולא תהיה עמדה פנויה) ?

4. עד כמה משפיע נושא הצמיגים על הטווח (18" מול 19" שאפשר לרכוש עם הרכב) ?

5. כמה עולה החיבוריות לאינטרנט אחרי השנה הראשונה בה היא חינם ?

עריכה אחרונה על ידי carbugger
פורסם (נערך)

זה לא פרקטי להחזיק רכב חשמלי ללא יכולת טעינה בבית.

טעינה בכל מקום אחר מאלצת אותך לעשות פליק פלאקים באויר כדי לטעון וגם תצטרך להישאר שם הרבה מאוד שעות.

טעינה ב-supercharger דופקת את הסוללה. זה מיועד לשימוש כמה פעמים בשנה, לא בכל טעינה. אחרי שתגמור ככה את הסוללה אני לא בטוח אפילו שתקבל חדשה במסגרת אחריות כי זה לא שימוש תקין ברכב.

ובינינו, אחרי שתאיץ מ-0 ל100 ב3 וקצת שניות בחודשיים הראשונים ויימרח לך חיוך ענק על הפנים, כנראה שלא תעשה את זה יותר ותיסע רגוע כמו כולם מרמזור לרמזור. 

עריכה אחרונה על ידי edward
  • אהבתי 1

האתר שלי: long.co.il

• תוכן חדש...