Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרמקול מנותק. משתמש בשלט לפתיחה וסגירה של הרכב. יש מרים חלונות.

לפני כמה ימים השלט לא הגיב לסגירה. חשבתי זה סוללה.

קניתי סוללה חדשה. הרכבתי. והרכב לא נפתח לא נסגר.

עשיתי לשלט לימוד קידוד. כל מיני לחיצות שיטות אין לא מגיב הרכב.

השלט עובד אבל הרכב לא נפתח ולא נסגר.

מה אפשר לבדוק?

*ועוד שאלה האם ניתן להזמין מעליאקספרס מוח/מחשב חדש ולחבר זה יעבוד? כי ראיתי שזה מחובר גם לקודנית ניתקתי את המוח/מחשב והקודנית לא הגיבה.

*ואיך מחברים מוציאים קונקטור ומחברים או שזה מסובך?

תודה.

275142_large.jpg

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

בעבר ניסיתי להכנס למצב programing כדי לעשות כל מיני פעולות בשלט שלי (אותו רכב ואותו שלט) ולא הצלחתי. אבל כיון שאני לא בטוח שיש כאן חבר'ה שמבינים בתחום, אתן לך את הידוע לי.

אני משער שאת זה ניסית:

.A) Press both buttons on the radio control until the LED changes its status from flashing to A) off. Release the buttons (the LED will remain permanently on).

.B) Press button “A” on the radio control and make sure that the LED flashes. The re- B) synchronizing procedure will have now terminated.

.C) Press button “A” again to make sure that the radio control operates correctly.

אתה יודע איזה שלט יש לך?

אני חשבתי ששלי זה ברידג' 4100 לפי הצורה של השלט, אבל כשפתחתי את השלט ראיתי שכתוב 7777 (אם אני זוכר נכון), שזה דגם אחר.

אם זה 4100, אני מצרף קובץ שאולי יוכל לעזור לך (אולי זה טוב גם לדגמים אחרים, אבל אני כאמור לא הצלחתי).

תתחיל מעמוד 17, קידוד שלט בעמוד 29.

bridge_4100.pdf

לגבי להזמין משהו מעליאקספרס, אם אתה מתכוון שיעבוד עם המערכת הקיימת של השלט (קוברה) לדעתי אין סיכוי וחבל לנסות. 

• אהבתי 1
פורסם

אנסה תודה.

הכוונה מעליאקספרס מערכת עם שלטים חדשים אותו חיבור. השאלה אם זה יעבוד יכול להיות שהקודנית לא תעבוד. זה נעילה חכמה שלהם למניעת גנבות. 

פורסם (נערך)

שאני לוחץ על 2 הכפתורים ביחד בשלט 20 שניות. הנורה בשלט מהבהבת ונכבית. ואז אני עוזב היא נשארת כבויה. לא מצליח התהליך.  

פתחתי את השלט כתוב 7777-08 זה הדגם?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם
לפני 22 שעות, ABSULUTT כתב:

שאני לוחץ על 2 הכפתורים ביחד בשלט 20 שניות. הנורה בשלט מהבהבת ונכבית. ואז אני עוזב היא נשארת כבויה. לא מצליח התהליך. 

כפתור 'A' הכוונה לכפתור הנעילה. תנסה ללחוץ עליו אחרי שאתה עוזב את שני הכפתורים (נכון, לפי מה שכתוב שם גם אני מבין שהנורה אמורה להידלק, אבל לנסות לא יזיק).

• תוכן חדש...