Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. קיה קרניבל דיזל 2009. פעמיים בשבוע מקרה שהרכב נכבה במהלך נסיעה בעיקר ברמזור או בנסיעה במהירות נמוכה. לא קרה בזמן נסיעה מהירה. בבדיקת מחשב מופיעה תקלה שגם במורשה לא חושבים שקשורה. לצערי במוסך מורשה לא מגלים מה הבעיה האופציה היחידה היא "לחפור" ברכב עד שימצאו. האם מישהו מכיר או נתקל בבעיה כזאת או שיש לו כיוון למחשבה? תודה רבה

פורסם
לפני 20 שעות, מאיר דהן כתב:

שלום. קיה קרניבל דיזל 2009. פעמיים בשבוע מקרה שהרכב נכבה במהלך נסיעה בעיקר ברמזור או בנסיעה במהירות נמוכה. לא קרה בזמן נסיעה מהירה. בבדיקת מחשב מופיעה תקלה שגם במורשה לא חושבים שקשורה. לצערי במוסך מורשה לא מגלים מה הבעיה האופציה היחידה היא "לחפור" ברכב עד שימצאו. האם מישהו מכיר או נתקל בבעיה כזאת או שיש לו כיוון למחשבה? תודה רבה

חיישן קראנק + ניקוי מצערת ומנוע צעדים עלולים לפתור את הבעיה.

פורסם
לפני 31 דקות, Trhtkf כתב:

ניקוי מצערת ומנוע צעדים עלולים לפתור את הבעיה.

קודם צריך למצוא אותם..
שמת לב באיזה דגם ובאיזה מנוע מדובר?

אני גם חושב שיש טעם להחליף חיישן קראנק על בליינד. התיאור מתאים מאוד לחיישן קראנק עייף, והקונצרן ידוע בחיישני קראנק בעייתיים בשנתונים הללו.

יום טוב גם לך

פורסם
לפני כשעה, Igalz כתב:

קודם צריך למצוא אותם..
שמת לב באיזה דגם ובאיזה מנוע מדובר?

אני גם חושב שיש טעם להחליף חיישן קראנק על בליינד. התיאור מתאים מאוד לחיישן קראנק עייף, והקונצרן ידוע בחיישני קראנק בעייתיים בשנתונים הללו.

טעות שלי, לא שמתי לב שמדובר בדיזל. בכל אופן, הצעתי להחלפת חיישן קראנק עומדת בעינה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...