Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת SERVICE 308SW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

אבא שלי רכש רכב 308SW 2016 לפני כחודשיים.

נדלקה לו נורת SERVICE ובמולטימידה של הרכב יש הודעה HAVE THE VEHICLE REPAIRED

או משהו כזה.

בכל אופן נסע עם האוטו למוסך מורשה של פיג'ו סרקו תקלות.

הרצועה תקינה(מ2020) אבל עשו את הריקול(עדכון תוכנה) עשו גם טיפול לאוטו אבל הנורה לא נכבתה.

בגלל שאני גולש פה בפורום וראיתי המלצות המלצתי לאבא ליסוע למוסך(שאת שמו לא אציין כרגע) אבא יצא מאוד מרוצה באמת מוסך של מקצוענים.

עשו לאבא ניקוי פיח למנוע(זה מה שאמרו במוסך של פיג'ו וזה מה שאמרו גם במוסך) והנורה לא נכבית.

במוסך אמרו לנו שזה קשור לעדכון התוכנה שעושים בריקול שגורם לנורה להישאר דולקת.

עכשיו אין לי חלילה שום טענות למוסך הנ"ל אבל לא ראיתי בשום מקום שלאחר העדכון תוכנה הנורה נדלקת ולא נכבית.

יכול להיות שזה קשור לניקוי אינג'קטורים/חיישן VVT? אני שואל כי ממה שאני קורא ברשת(וגם בפורומים בחו"ל) זה מה שאני רואה שיכול גם לגרום לנורה הזאת להידלק.

האוטו נוסע תקין ובמוסך עשו עבודה מצויינת ניקו את כל הפיח.שואל כדי לדעת אם יש למישהו תובנה בעניין.

תודה רבה לעונים וסליחה על החפירה.

עריכה:מדובר במנוע 1.2 טורבו.

עריכה אחרונה על ידי AutoCad
פורסם
לפני 20 שעות, AutoCad כתב:

שלום לכולם

או משהו כזה.

הרצועה תקינה(מ2020) אבל עשו את הריקול(עדכון תוכנה) עשו גם טיפול לאוטו אבל הנורה לא נכבתה.

בגלל שאני גולש פה בפורום וראיתי המלצות המלצתי לאבא ליסוע למוסך(שאת שמו לא אציין כרגע) אבא יצא מאוד מרוצה באמת מוסך של מקצוענים.

עשו לאבא ניקוי פיח למנוע(זה מה שאמרו במוסך של פיג'ו וזה מה שאמרו גם במוסך) והנורה לא נכבית.

עכשיו אין לי חלילה שום טענות למוסך הנ"ל אבל לא ראיתי בשום מקום שלאחר העדכון תוכנה הנורה נדלקת ולא נכבית.

יכול להיות שזה קשור לניקוי אינג'קטורים/חיישן VVT? אני שואל כי ממה שאני קורא ברשת(וגם בפורומים בחו"ל) זה מה שאני רואה שיכול גם לגרום לנורה הזאת להידלק.

האוטו נוסע תקין ובמוסך עשו עבודה מצויינת ניקו את כל הפיח.שואל כדי לדעת אם יש למישהו תובנה בעניין.

לפני 20 שעות, AutoCad כתב:

שלום לכולם

או משהו כזה.

תגיד לאבא שלך שינתק בלילה את המצבר ובבוקר יחבר אותו ואני מאמין שהכול יסתדר

פורסם
בתאריך 28.5.2021 בשעה 14:36, הפרעות כתב:

תגיד לאבא שלך שינתק בלילה את המצבר ובבוקר יחבר אותו ואני מאמין שהכול יסתדר

שבוע טוב

ניסינו לנתק את המצבר ולא עזר..

• תוכן חדש...