Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסה את מזלי בקבוצה , קיבלתי הצעת מחיר מסוכן ביטוח לביטוח נהג צעיר , חובה 2400 בערך מקיף 8600 . 

ואז בשקט הוא אמר לי שחברות הביטוח הישירות זולות יותר . אני מעדיף סוכן כשהפער לא גדול , אבל בבדיקה מול אחת החברות הישירות חובה ומקיף סהכ 6000 שח בלי כל הטריקים של אפליקציות ומחיר לפי נסועה. 

לפני שאני סוגר בחברה כזו בלי סוכן, יש מישהו אולי שעובד עם סוכן ויש לו ביטוח שכולל נהג צעיר במחיר שפוי? 

עד 7000 - 7500 נראה לי סביר לשלם במקום 6000 באחת החברות הישירות . 

בפעמים הבודדות שהייתי צריך סוכן הפרמיה הצדיקה את עצמה ולא דאגתי לכלום חוץ מלהעביר פרטים על המקרה . 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם (נערך)

אני עשיתי ביטוח דרך שלמה סיקסט קבלתי מהם את ההצעה הכי טובה שיש 

יכול להשאיר מספר טלפון של הסוכנת שלי שם

עריכה אחרונה על ידי alexriv
פורסם

למיטב ידיעתי, הזולים בביטוח חובה הם 1.שווקים פיננסיים-שלמה סיקסט טל' 0737111199

2. ווישור חברה לביטוח -חפש בגוגל

בביטוח צד ג' או מקיף -ביטוח ישיר 03-5555555

או ווישור.

משתדל לעזור

פורסם
לפני כשעה, רפי לין כתב:

בדוק האפשרויות עם דור ב"אלמוג סוכנות לביטוח", טל' 08-6466664

והשירות שלהם הוא ככל ארצי.

בהצלחה ובברכה  -  רפי לין

תודה אבדוק מולם.

לפני כשעה, alexriv כתב:

אני עשיתי ביטוח דרך שלמה סיקסט קבלתי מהם את ההצעה הכי טובה שיש 

יכול להשאיר מספר טלפון של הסוכנת שלי שם

אשמח אם תשאיר את הטלפון של הסוכנת שלך .

תודה רבה .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אם קרוב משפחה מקרבה ראשונה עובד במקום עם ועד גדול 

מורה, קבע,שוטר, חבאת חשמל, משרד ממשלתי.

תוכל לעשות את הביטוח דרכם.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

חוזר לעדכן , בדקתי את כל האופציות שמערבות סוכן , לא חברות ישירות . 

אלמוג היו הכי זולים . 

כדי לא לעשות פרסום חינם אני רק אומר שבאחת מחברות הביטוח אלמוג הציעו לי ביטוח לכל נהג מעל גיל 40 ותוספת נהג צעיר בלי כל השטויות החדשות של התקנות והגבלת קמ , והתוספת לפרמיה 1800 שח . 

פורסם
בתאריך 8.4.2021 בשעה 08:17, om2 כתב:

אם קרוב משפחה מקרבה ראשונה עובד במקום עם ועד גדול 

מורה, קבע,שוטר, חבאת חשמל, משרד ממשלתי.

תוכל לעשות את הביטוח דרכם.

ניסיתי גם את הנ"ל, לא מובטח שיצא הכי זול.

בכל אופן כדאי לעשות סבב בין החברות- רובן יש להן סימולטור באתר + דיבור קצת אח"כ יכול להוריד כמה שקלים.

• תוכן חדש...