Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים 

אני אמור לקבל רכב חדש 0 קילומטרים שבוא הבא
חושש מאוד משריטות ופגיעות קלות בפח הרכב כתוצאה מחיכוך או אבנים מתעופפים במהלך הנסיעה.
מתכנן לעשות לו ציפוי ננו קראמי כדי להגן על הצבע.
ראיתי סדנאות מתמחות בציפוי מדבקות על הצבע כדי להגן עליו מפני שריטות ופגיעות פח מדבקות כגון PPF/יריעות פוליאוריטן/ציפוי מט XPEL STEALTH וכדומה...
האם ממליצים לעשות ציפויים במדבקות או ניתן להסתפק בציפוי ננו קראמי? ואיזה ציפוי מדבקות הכי מומל?
תודה לכם

פורסם

מניסיוני ציפוי ננו/קרמי זה בעיקר תחליף לאוטם צבע ממש טוב, עושה את ניקוי הרכב קל אבל לא מגן ממש משריטות ובקושי מסווירלים.
עם עיטוף לכל סוגיו אין לי ניסיון אבל הבנתי שעיטוף זה יקר משמעותית, סדר גודל של כמה ביקורים טובים אצל דיטיילר.

פורסם

"סאן פילם" שברח' החילזון 14 א.ת בורסת רמת גן,

טל' 052-4202020.

בזמנו הם נתנו לי מפתח ביד ושאנסה לשרוט את פח הרכב שהיה עטוף הפילם ההגנה השקוף ו

ולא הצלחתי לחדור אותו.

הם גם הסבירו לי שיש כאלו שבגלל המחיר מצפים רק את החלקים המועדים יותר לפגיעה 

ולא את כל הרכב.

בברכה  -  רפי לין

פורסם

אתה צריך ציפוי PPF. זאת כרגע נחשבת ההגנה הטובה ביותר מבחינת שחיקת צבע, שריטות ועמידות.

התוצאה של PPF מרשימה ונותנת עומק וברק מרשים לכל רכב. המחיר מתחיל ב -8K ומגיע גם ל -20K

בתלות סוג הרכב, איכות הציפוי (יש סוגים רבים של יריעות) ומקום המבצע. 

שים לב שהרכב חייב להיות ללא מפגעים בצבע, בנוסף אפשר לתת גוון עדין במידה ורוצים. (לא שינוי צבע אלא גוון מעט שונה לצבע הקיים)

דבר נוסף, רבים עושים רק על חלק מהרכב (אני רוצה לעשות) בחלקים הפגיעים כדי להוריד עליות ואת שאר הרכב בציפוי ננו. 

כגון -מכסה מנעו וטמבון הקדמי (מקומות מועדים למכות אבנים בלתי נמנעות) הטמבון האחורי, או את הגג בצבע שחור למשל

שנותן כבר מראה אחר לכל רכב, במיוחד ללבן.

פורסם

ציפוי PPF מעניק ברק גבוה כמו שמעניק ציפוי ננו?
המתקין עושה פוליש וניקניון יסודי לפח הרכב לפני יישום ציפוי PPF כמו שעושים לפני יישום ציפוי הננו?

פורסם

כאשר הצבע נקי ממפגעים מספיק ניקוי יסודי. יש מצבים שחייבים לעבור על הרכב עם פוליש כדי להסיר נזקים (לא כמו ביישום ציפוי ננו)

לפני ההדבקה. הברק של PPF גבוה יותר.

• תוכן חדש...