Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה קאמרי 2008 בצבע אפור הצבע טיפה עייף ואני רוצה להחליף לצבע שחור.

איפה יש מקום איכותי לצביעת רכב שלם?

מהדעתכם על עבד מאריאל יש אליו הרבה המלצות ורציתי עבודות שהוא עשה ובאמת נראה טוב. מה דעתכם?

\

פורסם

ראשית כל אתה חייב אישור על החלפת צבע במשרד הרישוי.

לא מכיר את עבד, אך יש עליו הרבה המלצות בפורום. כאן למשל. מעבר לזה תצטרך להגיע אליו מבט כללי בדרך כללי נותן כמה תבונות ראשוניות.

איך מסודר המוסך, כמה בעלי מקצוע יש בפעולה, מבט על תהליכי עבודה,  היחס הענייני של בעל המקום, כל אלא נותנים איזה סדר גודל על מי מדובר.

אם תרצה בלוד, יש לי את הפחח הקבוע שלי שנים.  

פורסם
לפני 6 שעות, yogev20 כתב:

ראשית כל אתה חייב אישור על החלפת צבע במשרד הרישוי.

לא מכיר את עבד, אך יש עליו הרבה המלצות בפורום. כאן למשל. מעבר לזה תצטרך להגיע אליו מבט כללי בדרך כללי נותן כמה תבונות ראשוניות.

איך מסודר המוסך, כמה בעלי מקצוע יש בפעולה, מבט על תהליכי עבודה,  היחס הענייני של בעל המקום, כל אלא נותנים איזה סדר גודל על מי מדובר.

אם תרצה בלוד, יש לי את הפחח הקבוע שלי שנים.  

אני גר בלוד.

איפה הוא נמצא ומה המחירים שלו?

פורסם

מוסך השלושה. ביציאה בלוד לצומת בן שמן. דבר עם באסם. 

במידה ותחליט להגיע אליו, אני אדבר איתו לפני. מחירים לא יכול לומר לך, כי אתה מבקש שינוי צבע

שיש לו עליות שונות, כי צריך לפרק חלקים, ולצבוע בתוך הרכב. (דבר מורכב שמעלה את המחיר, כי אתה לא רוצה רכב כמו זברה)

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...