Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רוצה לשתף אתכם בתופעה מוזרה שקרתה לי לאחר שימוש בתוסף הדלק BG44K .

רכב: טויוטה אוונסיס 2013

בשנה האחרונה השתמשתי פעמיים בתוסף הרכב BG44K על מנת לנקות את השסתומים.

הפעם הראשונה היתה בחודש מאי 2020.

כמה ימים לאחר ההוספה נדלקו ברכב שתי נורות אזהרה: Check VSC System וגם Check Parking Brake System.

באיזשהו שלב הרכב התחיל לגמגם ככל שלחצתי על הגז.

לא קישרתי את התוסף לתקלה, ונסעתי לטויוטה רייכמן.

ברייכמן איבחנו שהתקלקל (לכאורה) רכיב שנקרא מחשב ValveMatic , בקיצור החלפה שעלתה לי 4500 ש"ח...

בדיעבד גיליתי בלינק הבא באתר של טויוטה שהסיבה לגמגום היה לכלוך במצערת...ניקיון היה מפסיק את הגמגום של הרכב בנסיעה.

לפני שבוע, לקראת הטסט, שוב הוספתי את התוסף, בשביל לעבור חלק את הטסט.

יומיים לאחר מיכן שוב נדלקו שתי המנורות האלה.

פה כבר נדלקה אצלי בראש נורת אזהרה.

חיפשתי בגוגל "using BG44K check engine light" - גיליתי אינספור פוסטים של אנשים בחו"ל שנתקלו באותה תופעה.

בקיצור, לא מכונאי רכב, ולא מומחה בתחום, אבל מוזר צירוף המיקרים הזה שקרה אצלי, מוזר מידיי, והתוצאות באינטרנט רק מדאיגים יותר.

חומר בעייתי או צירוף מקרים בלבד ?

אין לי מושג.

אשמח לדעת אם גם אתם נתקלתם בתופעה דומה.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי עמנו
פורסם

לא נראה לי קשור. אני משתמש בתוסף הדלק הזה כבר יותר מעשור שנים במספר רכבים ולעולם לא נדלקה אצלי איזשהי מנורת אזהרה בעקבות שימוש בתוסף.

איזה כייף לי :)

פורסם

על כמה דלק במיכל אתה שם אותו?

בלי שום קשר 

אני גם מתכנן להשתמש בו ובידיוק עשיתי טיפול שמן מנוע ופילטר, שמעתי שמומלץ להשתמש בו לפני החלפת שמן.. אשמח לדעת מדוע.

פורסם

אל תסתמך שהחומר הזה אכן ינקה לך שסתומים. היעילות שלו יחסית נמוכה בכל מה שקשור לניקוי בעירבוב עם הדלק.

לכלוך במצערת לא גורם לגמגום בנסיעה כמו שתיארת.. אולי אם המצערת נדפקה והייתה עם לכלוך שתוקע אותה אז יכול להיות וגם זה לא בטוח.

אתה צריך לקחת את הרכב לאבחון.

• תוכן חדש...