Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

בעיית הקרבורטור שהייתה נפתרה , הם פתחו אותו עוד פעם ובצעו עוד פעם ניקוי וכיוון מחדש , הם אמרו שהיה גרגיר בקרבורטור שלא השתחרר בניקוי הראשון הוא גרם לכל הבעיות .

בכל מקרה הרכב נוסע סבבה.

אבל .. שמתי לב למשהו מאד מוזר , שאני מכבה אותו הוא כאילו מתקשה להיכבות , לפני שהבעיה התחילה סיבוב הסוויצ' והרכב מתכבה באופן מיידי , עכשיו הוא כאילו קצת מקרטע ורק אז נכבה .

למישהו יש אבחון ?

תודה.

פורסם

אם זה קורה אחרי נסיעה זה יכול להיות פיח בראש מנוע או בפלגים...

היה לי את זה פעם (בפורד סיירה אם אני לא טועה)...

מיצטבר פיח על הראש או על הפלג, הפיח מיתחמם ונישאר חם גם אחרי כיבוי המנוע, כיוון שהמנוע ממשיך להיסתובב, ניכנס דלק ומיתערבב עם האוויר, ניצת ומסובב את המנוע וחוזר... עד שזה מיתקרר טיפה (כמה שניות)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הוא ממש מקרטע איזה שניה וחצי ואז נכבה ,

כאילו שהוא לא רוצה להיכבה .... וכל האוטו רועד כמובן תוך כדי התהליך .

זה קורה גם שהסרק נמוך .

אם זה קורה אחרי נסיעה זה יכול להיות פיח בראש מנוע או בפלגים...

היה לי את זה פעם (בפורד סיירה אם אני לא טועה)...

מיצטבר פיח על הראש או על הפלג, הפיח מיתחמם ונישאר חם גם אחרי כיבוי המנוע, כיוון שהמנוע ממשיך להיסתובב, ניכנס דלק ומיתערבב עם האוויר, ניצת ומסובב את המנוע וחוזר... עד שזה מיתקרר טיפה (כמה שניות)...

גילי

הפלגים חדשים ,

איך טיפלת בזה ?

פורסם

הצתה מאוחרת וסרק גבוה!

אצל משה זר חזרת פעמים??

וכנראה פעם שלישית??

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לא, אבל תערובת עשירה, והצתה לא מכוונת, ודיזה חשמלית לא תקינה,

שילוב של שלושתם, יגרום להמשך עבודת המנוע לאחר הכבוי!

אם התופעה לא היתה לפני השיפוץ הקרבורטור,אין ליחס זאת כלל לפיח בראש מנוע, או בשסתומים, או במצתים, אלא לתיאום מנוע לקוי, יש לחזור למשה זר , לפתרון הבעייה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...