Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני לראשונה עם רכב עם מסך מולטימדיה. התחדשתי בקורולה 2018

ראשית שאלת הבהרה: הצלחתי להבין שיש לי 2 אפשרויות חיבור

1. באמצעות כרטיס סים עליו משלמים מידי חודש

2. באמצעות נקודת גישה חמה שאני מגדיר בנייד ואז ה wifi של הרכב מתחבר לנקודת גישה

מה בעצם החיסרון בוויתור על כרטיס סים וחיבור רק באמצעות נקודת גישה מהנייד?

זה פשוט רק עניין של נוחות של להדליק ולכבות אותה כל פעם בנייד?  ברגע שהיא מחוברת זה צריך לעבוד יעיל?

ועכשיו לשאלה היותר חשובה

במערכת מותקנות 4 אפליקציות (וייז / פנגו / סלופארק / ניהול הוויפי)
באמצעות ניהול הוויפי הצלחתי להתחבר לנקודת הגישה  מהנייד ואני מקבל אינטרנט. כמו כן אני דיי בטוח שיש לי עדין סים במכשיר כי גם בלי החיבור לנקודת הגישה הוא מראה לי חיבור כלשהוא בהצלחה של 100% רק שאין לי מושג מה החבילה שם ואיך בודקים את זה בכלל)

בכל אופן אני פותח את הוויז

אבל אני לא מקבל מפה. כלומר המערכת מציגה את כל האייקונים הקטנים האלו של רכבים קטנים, אפילו מציינת לי שאתה נמצא כאן או משהו בסגנון. אפילו עברתי ליד משטרה והוצג האיקון של המשטרה... אני אפילו נכנס לחלון חיפוש מקליד כתובת והוא מוצא לי אותה ואפילו מראה לי תמונה של המקום

אבל כאשר אני בוחר אני לא מקבל מפה! זה כאילו מסך לבן אם כל האייקונים שמסביב אבל לא מוצגת המפה והדרך!

מה יכולה להיות הבעיה?

אני מניח שמה שצריך לעשות הוא לעדכן את גרסת הוויז

אבל איך עושים את זה?

נכנסתי וחפרתי בכל ההגדרות שם בוויז אבל לא הצלחתי

יש שם אופציה של עדכונים אבל זה לא הפעיל כלום. נתקע על מסך עם עיגול כחול קטן שאפילו לא מסתובב...

הצלחתי להגיע לאודות ואני מבין שגרסת הוויז שמותקנת היא 4.25.0.2

בהנחה והבעיה היא עדכון גרסה. איך לעזאזל עושים את זה? זה רק לגשת ל חברת גילקאר?

ראיתי בחיפושים כאן בפורום שמישהו מסביר שצריך להגיע באמצעות נגן מדיה לדפדפן כלשהוא ואז לנסות להתחכם

אז חיפשתי משהו כזה... לא ראיתי בשום מקום בוויז משהו שקשור לנגן מדיה או אפשרות לצאת החוצה לדפדפן. אולי זו הגרסה שמותקנת אצלי שמוגבלת

בקיצור אם מישהו נתקל ויודע לסייע או להכווין אשמח מאד

תודה

• תוכן חדש...