Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הייתה לי  בעיה בקלאץ (מחליק), הלכתי למוסך בתלפיות, אמר צריך להחליף קלאץ. החליף.

אחרי שלקחתי את האוטו ממנו, הקלאץ היה מאוד רגיש, משתלב כבר ממש בתחילת שחרור הדוושה ולא באמצע המהלך, הבנתי מחבר שזה יכול להיות בגלל שזה חדש. אוקי.

אחרי כמה ימים, התחילו לי חריקות (כמו ברזל שמתחכך בקצב וצורם) מכיוון התחתית של המנוע (קלאץ ?) - שאם אני לוחץ טיפה על דוושת הקלאץ, הרעש נעלם.

חשבתי אולי זה גם תופעה בקלאץ חדש, ואחרי כמה ימים הרעש התחזק, והיה נזילה למטה..

חזרתי למוסך - בדק, רוקן לי שמן ואמר שהיה יותר מידי. ולגבי הרעשים הוא אמר שזה מהגיר ולא מהקלאץ.. אמרתי לו שזה התחיל מאז שהחליף קלאץ - אבל הוא מורח אותי.. לא נראה לי שהישועה תבוא ממנו.. אליו אני כנראה לא יחזור..

בקיצור - אני ינסה פשוט לאתר את החלק המרעיש בעצמי כדי לפתור את הבעיה, אשמח לכיוון איפה לחפש..

מישהו מכיר את הבעיה ויודע להצביע איפה לחפש את מקור הרעש ?

יש מצב שמשהו לא מחוזק שם, וכשהוא מסתובב הוא פשוט משתפשף בחלק אחר לידו - אז לפני שיגרם נזק נוסף אני יחזק אותו..

• תוכן חדש...