Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רשימה של רכבים שאני חושב לקנות כאשר בחלק מהם הבנתי שהגיר הוא רובוטי -

1) סיאט אטקה 2019 1.5 Style

2) יונדאי I30 2018 1.4 Premium

3) סיאט ארונה 2018 1.0 FR

יש לי עוד רכבים אחרים גם ברשימה שלא ציינתי כאן שהם אופציות מבחינתי. האם הייתם נמנעים מלקנות את הרכבים הנ"ל בגלל הגיר הרובוטי?

פורסם

הגיר הדו מצמדי הבעייתי הינו הDSG7 של VW\SEAT\SKODA
בנוסף - במידה ותוואי הנסועה שלך כולל פקקים בעליה (למשל העליות של פרויד בחיפה, או המקביל בירושלים), הייתי נמנע מכל סוג של גיר רובוטי, הגיר הזה פשוט לא מתאים לזה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני גר בקריות אבל לא נוסע לרוב בעליות של חיפה אלא יותר במישור בקריות.

אבל אתה אומר שבשני הסיאטים שכתבתי יש בהם את הבעיה? ומה לגבי היונדאי?

פורסם

אני טוען שגיר DSG7 (ספציפית הוריאציה שנקראת DQ200) הינו מוצר לא אמין מספיק, כבר כמה שנים טובות, זאת כמובן דעתי ותיכף מישהו יחלוק עליה.
לא מכיר את הגיר ביונדאי, אבל בעמוד הראשון של הפורום הטכני יש שרשור על I30 2016 שהלך לה הגיר.

מוזמן להריץ חיפוש על DSG7 בפורום ולהיווכח בעצמך.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 1 דקה, shellcase כתב:

אני טוען שגיר DSG7 (ספציפית הוריאציה שנקראת DQ200) הינו מוצר לא אמין מספיק, כבר כמה שנים טובות, זאת כמובן דעתי ותיכף מישהו יחלוק עליה.
לא מכיר את הגיר ביונדאי, אבל בעמוד הראשון של הפורום הטכני יש שרשור על I30 2016 שהלך לה הגיר.

מוזמן להריץ חיפוש על DSG7 בפורום ולהיווכח בעצמך.

לא התכוונתי שאני לא מאמין שהגיר לא תקין, אלא התכוונתי לשאול אם באותם דגמים ספציפיים של הסיאט שכתבתי יש את הגיר הספציפי הבעייתי הזה

פורסם

לדעתי בשתי הסיאטים התשובה היא כן.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קצת פרופורציה - גיר DSG היבש של VAG, DQ200 קיים בעולם מעל 12 שנה, הוא סבל ממספר בעיות בשנים הראשונות (עד 2013 - רב התלונות על הגיר היו בשנים הללו) ועבר שדרוגים ושיפורים במהלך השנים. בפועל, הוא הגיר הכי נפוץ בארץ (כל שנה בעשור האחרון, עלו על הכביש יותר מ-20K מכוניות עם הגיר הזה). כמו כל גיר רובוטי, תוואי הנהיגה משפיע על אורח החיים של המצמדים. אם תוואי הנסיעה שלך רווי בפקקים שמאלצים אותך לזחול עם רגל קלה על הבלם (שווה ערך להתקדמות עם חצי קלאץ'), אז זה לא הגיר בשבילך. בסה"כ היום זה גיר מוצלח למדי. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 5 שעות, מחפשרכב2 כתב:

ה-7 ב-"DSG7" זאת גרסה של הגיר או שזה אומר 7 הילוכים?

כפי שאמרו מעלי, הכוונה לגיר dsg עם 7 הילוכים. לקונצרן וואג יש יותר מגיר אחד העונה להגדרה הזו. 

הגיר הבעייתי הוא הdq200, והוא גם זה שמותקן במרבית הדגמים העממיים של וואג. 

בעלי מקצוע טוענים שהאמינות שלו השתפרה מאוד בשנים האחרונות. 

אישית עדיין לא הייתי קונה אותו לנסיעות בתוואי פקוק ובייחוד הררי פקוק. לשימושים אחרים כניראה שהוא בסדר.

יום טוב גם לך

פורסם
לפני שעתיים, Igalz כתב:

כפי שאמרו מעלי, הכוונה לגיר dsg עם 7 הילוכים. לקונצרן וואג יש יותר מגיר אחד העונה להגדרה הזו. 

הגיר הבעייתי הוא הdq200, והוא גם זה שמותקן במרבית הדגמים העממיים של וואג. 

בעלי מקצוע טוענים שהאמינות שלו השתפרה מאוד בשנים האחרונות. 

אישית עדיין לא הייתי קונה אותו לנסיעות בתוואי פקוק ובייחוד הררי פקוק. לשימושים אחרים כניראה שהוא בסדר.

איך אני יודע אם זה מה שמותקן ברכבים שציינתי בהודעה הראשונה?

פורסם
לפני 4 דקות, מחפשרכב2 כתב:

שואל אדם שמכיר את הרכבים מהפן הטכני. אין לי ספק שגם בגוגל ניתן לדוג את המידע הזה, אבל כניראה לא בתוצאה הראשונה שתצוף בחיפוש. 

למיטב הכרותי עם הרכבים שציינת, שניהם מצויידים בגיר המדובר.

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 33 דקות, Igalz כתב:

שואל אדם שמכיר את הרכבים מהפן הטכני. אין לי ספק שגם בגוגל ניתן לדוג את המידע הזה, אבל כניראה לא בתוצאה הראשונה שתצוף בחיפוש. 

למיטב הכרותי עם הרכבים שציינת, שניהם מצויידים בגיר המדובר.

אני כן מצאתי שיש בהם את ה-DSG, אבל לא מצאתי מידע אם זה ספציפית ה DQ200. אז אתה אומר שזה הוא באמת?

והאם אתה גם חושב שהגיר לא כזה נורא מאז 2013?

פורסם
לפני 2 דקות, מחפשרכב2 כתב:

האם אתה גם חושב שהגיר לא כזה נורא מאז 2013?

לא יודע לגבי 2013, אבל עושה רושם שבשנתונים האחרונים המצב לא נורא. 

גם רון, ממוסך רון, בסדרת הסרטונים שעשה על הגיר הזה, מציין שהגיר עבר לא מעט שיפורים, ובשנתונים האחרונים האמינות סבירה. 

שוב, בגיר מהסוג הזה, תוואי ואופי הנסיעה קריטי. יש לקחת זאת בחשבון.

יום טוב גם לך

פורסם
לפני שעתיים, מחפשרכב2 כתב:

גם באטקה וגם בארונה מותקן ה-DQ200, אבל כמו שהוזכר מעלה למרות שהשם המסחרי נשאר אותו שם, התיבה הזאת היא לא אותה תיבה כמו שימצאנ לאוויר העולם אי שם ב-2008...

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...