Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי נוסעת יום חמישי לטורקיה... זה בא בטוב בגלל שאני צריך מגבר :twisted:

אני צריך לדעת עם יש שם משהו שווה בכלל? במחירים טובים? עד 800 שקל

תודה לכל העונים ושבת שלום...

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש את הjbl האגדי שכולם פה בפורם ממליצים עליו בסביבות ה800 שקל אולי כמה שקלים יותר

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אתה מתכוון ל 4 ערוצים ? אני חושב שאני ילך עליו....

למרות שיש את ה 6 ערוצים אבל הוא כבר 300 דולר... זה אומר שאני יצטרך לשלם מכס? ואם כן אז כמה בערך זה יצא.? תודה רבה לעונים =]

פורסם

לא תצטרך לשלם מכס לא על ה-200 דולר ולא על ה-300. אם תשים לב באתר של הדיוטי יש קטגוריה בפני עצמה על מוצרים שחייבים במכס, על שאר המוצרים לא רשום מס נוסף על מכס ולכן אין צורך לשלם עליהם מס נוסף.

ליאור

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

עד כמה שהבנתי מוצר חשמלי כל בנאדם יכול לקנות עד 200 דולר בלי לשלם מכס

וגם הבנתי שמעל 200 דולר אי אפשר להשיאר את המוצר בעמדת פטור ושמור...(ככה רשום באתר)

פורסם
לא תצטרך לשלם מכס לא על ה-200 דולר ולא על ה-300. אם תשים לב באתר של הדיוטי יש קטגוריה בפני עצמה על מוצרים שחייבים במכס, על שאר המוצרים לא רשום מס נוסף על מכס ולכן אין צורך לשלם עליהם מס נוסף.

ליאור

מה?????

מאיפה הבאת את זה???

על כול מוצר מעל 200 $ תשלם גם תשלם...

פורסם

בואו נשים דברים על מקומם....

מה שעולה מעל 200$ אתה לא יכול להשאיר בדיוטי פרי.

מה שאומר שאתה חייב לקחת אותו איתך!, וכשתחזור אם תיתפש אז תאכל אותה...

זה לא רק מכס...אלא גם הבעיה שאתה תצטרך להיסחב איתו לכל מקום!

ולדעתי חבל לשלם עליו 300$ קח את זה ב200$ הוא ענק, הרכבתי אותו היום, ממש חיה!

לגביי הלוג'יק, היתי לפני חמישה ימים בדיוטי פרי, אין לוג'יק....לפי מה שאומרים ספק אם יהיה לוג'יק.

ניתן בהחלט להתחיל לשכוח אותו, למרות שהוא מגבר מעולה ששווה כל שקל שאתה משלם עליו.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
בואו נשים דברים על מקומם....

מה שעולה מעל 200$ אתה לא יכול להשאיר בדיוטי פרי.

מה שאומר שאתה חייב לקחת אותו איתך!, וכשתחזור אם תיתפש אז תאכל אותה...

זה לא רק מכס...אלא גם הבעיה שאתה תצטרך להיסחב איתו לכל מקום!

ולדעתי חבל לשלם עליו 300$ קח את זה ב200$ הוא ענק, הרכבתי אותו היום, ממש חיה!

לגביי הלוג'יק, היתי לפני חמישה ימים בדיוטי פרי, אין לוג'יק....לפי מה שאומרים ספק אם יהיה לוג'יק.

ניתן בהחלט להתחיל לשכוח אותו, למרות שהוא מגבר מעולה ששווה כל שקל שאתה משלם עליו.

מה הוא מרים אצלך ואיך העוצמה ? כי תאחלס על הנייר הוא עם נתונים כביכול מרשימים של 104 אר אמ אס, אבל נצילות יחסית נמוכה מאוד של 80DB וגם יחס אות לרעש (שלפי הבנתי זה רמת העיוות שלו) של 1% שבמגברים אחרים זה 0.1%

אז תאחלס איך הוא ? או שהנתונים האלו לא מתפרשים נכון עלידי

פורסם

נצילות לא נמדדת בדציבלים, ומגבר נציל יותר בסך הכל אומר שהוא חסכוני באספקת החשמל שלך.

העיניים שלנו יודעות טוב מאוד לקרוא נתון THD של 1 אחוז, והן גם יודעות לקרוא מצויין נתון של 0.1%

תתפלא, אבל גם העיניים שלנו יודעות לקרוא נתון עיוות של 0.000000001% .....

האוזניים שלנו, ממש לא..

.

יש לזכור שזה מגבר של JBL, ולא מגבר של חברה סיני.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי, אני מקווה שמה שכתבת היה בהלצה. הרי כל מה שאנחנו מנסים להחדיר ולהשריש לעומק בפורום שזה ממש לא משנה ארץ הייצור של המגבר כי אם אתה חושב שהמגבר הזה מיוצר בארה"ב - אתה טועה ובגדול.

ה-JBL המדובר מיוצר בסין, וגם אם תסע לארה"ב ותרצה לרכוש אותו שמה תראה שרשום עליו MADE IN CHINA

שי, מה נסגר?

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

• תוכן חדש...