Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 50-55 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים =]

אני מתכוון לקנות רכב ראשון בע"ה, ואני מתלבט על איזה דגם ללכת.

הכי חשוב לי לא לראות מוסך... בגלל זה החלטתי ללכת על אחת היפניות (טויוטה\יונדאי\הונדה).

חשוב לי גם שנתון 2015+

אני מתכוון לעשות הרבה נסיעות לירושלים ובתוך העיר.

רציתי לשמוע את דעתכן על איזה דגמים כדאי לי ללכת ומה לבדוק...

אגב, אני מזכיר שזה רכב ראשון

עריכה:

מצאתי טויוטה קורולה 2015 ביד 2, 100 אלף קילומטר.

זה הרבה? קצת?

מה לברר לפני שנפגשים?

עריכה אחרונה על ידי DRsecr
פורסם

הק״מ ממוצע לשנה.

אתה מחפש משפחתית או סופר מיני גם תתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 10 שעות, yulianx כתב:

הק״מ ממוצע לשנה.

אתה מחפש משפחתית או סופר מיני גם תתאים?

כל עוד היא מספיק חזקה לנסיעות בעיר וכניסה אליה, מצוין לי.

פורסם

הייתי בודק הונדה גאז, מרווחת, אמינה, חסכונית, ביצועים פחות הצד החזק אך אמורה להיות מספקת, כמו כן בטיחותית, כדי לחפש ברמת אבזור קומפורט. 

לפני הפגישה תבדוק שיש היסטורית טיפולים, תבקש דוח מאתר הסליקה של חברות הביטוח ( דוח שיראה לך אם היו תאונות וסכום התיקון).

תשאל עד מתי הטסט, האם הרשיון על שמו של המוכר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה תראה עדיין מוסך לפחות פעם בשנה או אחת לקילומטראז' מסוים (לרוב 15 או 20 אלף ק"מ) - מה שמגיע קודם.

חוץ מזה, גם ברכב יפני "אמין", אף אחד לא יכול להבטיח לך שלא תיכנס למוסך מעבר לטיפולים. זה תלוי במזל שלך ובמצב של הרכב שתקנה.

אגב, יונדאי זה לא רכב יפני.

אני גם לא רואה סיבה לרכוש טויוטה קורולה לנסיעה בעיר, ההונדה שיוליאן מציע תספק את הדרישות שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הגאז אמנם תספק את הסחורה אבל זה רכב מבוקש מאוד שקשה למצוא במצב טוב מה שיכול להוביל את פות"ח השרשור לתהליך חיפוש ארוך או התפשרות על רכב לא טוב. והקלף החזק שלו שזה מרווח ופרקטיות לא בא לידי ביטוי אם זה רכב לנסיעות של בודד.

אני חושב שסוזוקי סוויפט או מאזדה 3 יכולות להתאים יותר לדרישות של פות"ש.

פורסם

אם כבר מאזדה 2, ה-3 גדולה יותר.

אם מדובר בדור האחרון של ה-2 כדאי לשים לב לנושא של המדחס של המזגן, עלה פה כמה פעמים בפורום הטכני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 5 שעות, dorsht כתב:

אתה תראה עדיין מוסך לפחות פעם בשנה או אחת לקילומטראז' מסוים (לרוב 15 או 20 אלף ק"מ) - מה שמגיע קודם.

חוץ מזה, גם ברכב יפני "אמין", אף אחד לא יכול להבטיח לך שלא תיכנס למוסך מעבר לטיפולים. זה תלוי במזל שלך ובמצב של הרכב שתקנה.

אגב, יונדאי זה לא רכב יפני.

אני גם לא רואה סיבה לרכוש טויוטה קורולה לנסיעה בעיר, ההונדה שיוליאן מציע תספק את הדרישות שלך.

אני יודע, הכוונה שלי שלא אתקע עם הרכב, שיהיו בו תקלות על ימין ועל שמאל

האמת שירד לי קצת מהקורולה גם כן, חשבתי על I35 ואבדוק גם את הונדה גאז.

מאזדות יקרות יחסית, לא יודע אם אמצע משהו טוב במחיר סביר.

לפני 5 שעות, yulianx כתב:

הייתי בודק הונדה גאז, מרווחת, אמינה, חסכונית, ביצועים פחות הצד החזק אך אמורה להיות מספקת, כמו כן בטיחותית, כדי לחפש ברמת אבזור קומפורט. 

לפני הפגישה תבדוק שיש היסטורית טיפולים, תבקש דוח מאתר הסליקה של חברות הביטוח ( דוח שיראה לך אם היו תאונות וסכום התיקון).

תשאל עד מתי הטסט, האם הרשיון על שמו של המוכר.

תודה רבה =]

לפני 5 שעות, Gavrik כתב:

הגאז אמנם תספק את הסחורה אבל זה רכב מבוקש מאוד שקשה למצוא במצב טוב מה שיכול להוביל את פות"ח השרשור לתהליך חיפוש ארוך או התפשרות על רכב לא טוב. והקלף החזק שלו שזה מרווח ופרקטיות לא בא לידי ביטוי אם זה רכב לנסיעות של בודד.

אני חושב שסוזוקי סוויפט או מאזדה 3 יכולות להתאים יותר לדרישות של פות"ש.

אבדוק על המזדה 2, מקווה שיש משהו בטווח המחירים שלי

• תוכן חדש...