Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב לחברי קארספורום,

קיבלתי המלצות בע"פ מכמה חברים על הפעילות פה והחלטתי לנסות את מזלי ולהיעזר בכם.

אנחנו זוג צעיר, מצפים לילד ראשון בחודשים הקרובים.

ברשותנו יונדאי i10, יד ראשונה מיבואן, עלתה לכביש בסוף 2014, אוטומטית 1 ל', 113,000 ק"מ.

לקראת הרחבת המשפחה (ובכלל), אנחנו מחפשים למכור את הרכב, להוסיף עליו ולקנות משהו יותר גדול, משפחתי/משפחתי קומפקטי.

עברתי קצת על המצב ביד 2, יש המון i10/פיקנטו שמסתובבות, חלקן במצב הרבה יותר טוב מהרכב שלנו (ק"מ נמוך, נפח מנוע גדול, שנתון גבוה) ואני יודע שלא יהיה קל למכור את האוטו, אבל מבחינתנו מכירת האוטו היא תנאי הכרחי לקניית רכב אחר.

(מחירון של הרכב הוא 29K, אם נצליח למכור ב25K נוכל להוסיף 20-25K)

חשבנו ללכת על טרייד אין באחד מסוכנויות הרכב  (מודע לכך שתהיה הורדה משמעותית במחיר הרכב יותר מאשר בשוק פרטי) אבל אנחנו לא בטוחים מה האפשרויות שלנו במקום. אני לא משלה את עצמי לרכוש קורולה 1.6 2018 או משהו בסגנון, אבל כן העדפה לרכב אמין ומנוע חזק (הבנתי שכדאי להתרחק ממנועי טורבו ועדיף ללכת על הקלאסיות המשפחתיות 1.6/1.4 - יש אמת?)

המטרה לרכוש רכב לטווח הארוך (מעל 3 שנים) שיוכל לשרת את זוג+2 ללא בעיות (הi10 הנוכחי מהווה אתגר להכניס עגלה וכסא תינוק וכו')

אין לנו העדפה לחברה מסוימת, אבל כן חשוב שיהיה אוטומט, וכ20,000 ק"מ בשנה 

עריכה: ראיתי שציינו כאן מתאר נסיעות. אז אנחנו גרים בפריפריה (מרכז), רוב הנסיעות יהיו רגועות ולא בשטח עירוני/הררי

אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות על מה כן ומה לא

תודה רבה, איתי

עריכה אחרונה על ידי newbieMe
פורסם

שלום,

במצב שלכם הייתי מוכר לבד את הרכב שלכם ( לכל דבר יש מחיר, וחבל להפסיד אלפי שקלים יקרים בטרייד + להיות מוגבל למלאי המגרשים )

וקונה קיה פורטה 2014-2015 במצב הכי שמור שתצליחו למצוא עם התקציב הכולל.

אופציות נוספות : מיצובישי לנסר / ספורטבק ( האחרון עם מנוע 1.8 ), סובארו אימפרזה, יונדאי i35 ( יותר יקרה מפורטה המקבילה ) יונדאי i25/ קיה ריו סדן ( יותר צפופה ופחות נוחה, אבל עדיין מתאימה לדרישות).

אפילו i20 / ריו 5 דלתות בנתיים מספיקה.

כולם בבסיס שלהם אמינים, חשיבות גדולה למצב הרכב וטיפולים בזמן ( מתועדים ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה ולד וצבי על המענה המהיר.

אני אהיה גלוי, המנוע סובל מצריכת שמן גבוהה מאוד (במהלך 11 החודשים האחרונים הוא גמע 5 ליטר, גמע כמשמעו)

הלכתי בזמנו למוסך היבואן לבדוק פשר העניין (לאחר שבמדיד הגעתי לסף המינימום, חודשיים אחרי הטיפול התקופתי) והוסבר לי שעד ליטר ל- 1,000KM זה סביר (לפי ספר רכב), ושלחו אותי לדרכי (יש ספר טיפולים מלא, טופל במוסכים מורשים בלבד)

אני מניח שעם פגם שכזה, גם לקוח פרטי יוריד מהמחירון סכום ניכר, אם בכלל יראה נכונות לרכוש את הרכב (אציין שחוץ מאכילת השמן הרכב עובד נהדר וללא תקלות).

בעוד שסוכנות רכב תרצה לרכוש את הרכב (באם נסגור על מחיר מוסכם) כי יש להם אינטרס להשלים עסקה בהוספת סכום ניכר מצידי.

זה העניין, ולכן אני נוטה יותר ללכת לסוכנות רכב ולא להתעמת עם לקוח פרטי. (אלא אם כן אני טועה, וזה פגם סביר לרכב בן כ6 שנים? אשמח לחוו"ד)

ולגבי האפשרות להימצא ללא רכב, אני לא רואה תרחיש שכזה.

קופ"ח לא במרחק הליכה סביר, גם לא מקום העבודה (40 KM נסיע, לעיתים חוזר בשעות הלילה שאין תחבורה ציבורית) ובמיוחד בתקופה האחרונה שהקורונה חוגגת, ובאוטובוסים קיימת פחות הקפדה על מניעה והגנה.

פורסם

לדעתי, הינך בסוג של בעיה בתור אדם רגיל ( לא סוחר רכב ממולח ) שלא מתכוון לשקר / להסתיר את עניין צריכת השמן:

אם תפנה לטרייד אין (כלמוביל טרייד אין, למשל, הטרייד הרשמי של יונדאי כדי להחליף ל i20/i25 ), יורידו לך כמחצית ממחיר הרכב. כי הם מעבירים רכבים כאלה לסוחר חיצוני.

אדם פרטי לא ירצה לקנות רכב עם צריכת שמן כזאת. ואם יקנה בלי ידיעה - יגלה מיד, תהיה סוג של אי נעימות מולו ( עד תביעה משפטית לביטול העסקה, אני מניח שהביקורים שלכם במוסך עם התלונה לצריכת שמן מתועדים ).

בכל זאת, אין לך ברירה - הרכב גם לא מתאים לצרכים שלכם בעתיד הקרוב וגם לא לגמרי תקין.

לכן כן הייתי פונה לכלמוביל טרייד אין ( סניף פתח תקווה ) ובודק עסקה מולם. עגלה ממוצעת נכנסת לבגאז' של i20/i25 ואלה רכבים אמינים .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...