Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני רוצה להתקין מנעול חיצוני לשער חיצוני (כמובן). הבעיה היא שאין לי מושג איזה מנעול לקנות ואם זה בכלל אפשרי להתקין על השער הזה. אני רוצה מנעול שיהיה אפשר לפתוח בקלות מבפנים (ללא מפתח, כלומר לסובב ידית ולפתוח או משהו בסגנון); שיוכל להינעל מבחוץ בטריקה, ולהיפתח מבחוץ עם מפתח (תחשבו כניסה/יציאה מחניה עם הרכב, כשצריך לפתוח/לסגור את השער כל פעם. כרגע עושה את זה ידני עם "תופסן" בתחתית השער - צריך להיכנס חזרה פנימה מהדלת ולסגור את השער מבפנים).

תמונות של השער עם המידות הרלוונטיות (נראה לי?):

1 - מידות

2 - מידות

3

4

חשבתי על מנעול כזה או כזה (נראה שלא יתאים למידות?). אחד מהם יכול להתאים? כמובן שאשמח להצעות נוספות.

תודה!

פורסם

זהו, שאני הדיוט גמור בתחום, בגלל זה מתייעץ כאן :-D

כרגע אין שום מנעול (כמו שכתבתי יש מין "תופסן" כזה בתחתית השער, הברזל הארוך הזה שנכנס לחור בתוך האדמה, אין לי מושג איך קוראים לזה). המקום שהמנעול החדש צריך להיות מותקן עליו הוא האיזור שצילמתי וסימני עם מידות, כלומר מעל/מתחת הידיות בתמונה. שוב, זה מה שנראה לי.

פורסם

בהודעה המקורית יש תמונות די כלליות. המידות שאתה נותן לעומק הן 40 ס"מ, שזה כמעט חצי מטר.

אני מניח שמדובר במילימטר.

בקיצור, יש הרבה אופנים להרכיב מנעול ניטרק, ולדעתי ולאור חוסר ההבנה שלך בתחום, הייתי מחפש רתך/מסגר שיעשה לך את העבודה. הם (בדרך כלל) גם בעלי גישה טובה למנעול/ידית מתאים.

מה שאתה מחפש זהו מנעול חיצוני לשער, למשל - https://www.bitter.co.il/product/category/67/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D.aspx

ושים לב שיש גם בעלי הפעלה חשמלית, אם בא לך.

אולי אפילו לספק המנעולים יהיה איש מקצוע מומלץ.

תכתוב כאן מאיפה אתה, אולי אחד החברים כאן יוכל להמליץ.

פורסם

קשה לראות בתמונות, אבל זה נראה כשתי כנפיים והאם שתיהן צריכות להיפתח או רק אחת מהן?

ראיתי סוג של מנעול כזה עבור רכבים מסחריים כשזה פועל עם דלת/כנף נפתחת (או זזה) וחלק שני קבוע.

אם 2 הכנפיים צריכות להיפתח, אז מנהעול כזה יפתח עם הזזת 2 הכנפיים שיגרמו להיפרדות בין שני חלקי המנעול.

צריך תמונות מרחוק יותר של כל השער במצב סגור ובמצב פתוח וכך אולי ניתן יהיה להבין טוב יותר את מבנהו.

בברכה - רפי לין

פורסם
בהודעה המקורית יש תמונות די כלליות. המידות שאתה נותן לעומק הן 40 ס"מ, שזה כמעט חצי מטר.

אני מניח שמדובר במילימטר.

בקיצור, יש הרבה אופנים להרכיב מנעול ניטרק, ולדעתי ולאור חוסר ההבנה שלך בתחום, הייתי מחפש רתך/מסגר שיעשה לך את העבודה. הם (בדרך כלל) גם בעלי גישה טובה למנעול/ידית מתאים.

מה שאתה מחפש זהו מנעול חיצוני לשער, למשל - https://www.bitter.co.il/product/category/67/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D.aspx

ושים לב שיש גם בעלי הפעלה חשמלית, אם בא לך.

אולי אפילו לספק המנעולים יהיה איש מקצוע מומלץ.

תכתוב כאן מאיפה אתה, אולי אחד החברים כאן יוכל להמליץ.

אכן מדובר במ"מ ולא בס"מ :razz:

בעקרון לאבא שלי יש ניסיון (לא מקצועי) עם עבודות כאלו, אבל אשמח להיעזר באיש מקצוע. המנעול שקישרת אליו הוא אכן המנעול שהראתי בהודעה המקורית, גם לי נראה שהוא הכי מתאים.

אני מאיזור השרון (הוד"ש-כפ"ס-רעננה).

קשה לראות בתמונות, אבל זה נראה כשתי כנפיים והאם שתיהן צריכות להיפתח או רק אחת מהן?

ראיתי סוג של מנעול כזה עבור רכבים מסחריים כשזה פועל עם דלת/כנף נפתחת (או זזה) וחלק שני קבוע.

אם 2 הכנפיים צריכות להיפתח, אז מנהעול כזה יפתח עם הזזת 2 הכנפיים שיגרמו להיפרדות בין שני חלקי המנעול.

צריך תמונות מרחוק יותר של כל השער במצב סגור ובמצב פתוח וכך אולי ניתן יהיה להבין טוב יותר את מבנהו.

בברכה - רפי לין

אכן שתי כנפיים, אם הבנתי את השאלה נכון, אז אכן שתי הכנפיים צריכות להיפתח (ע"מ שיהיה אפשר להכניס את הרכב כמובן).

אנסה לצלם מחר את כל השער.

תודה לכם!

• תוכן חדש...