Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא מכיר. האם מדובר במשקף מקטב?

מזכיר לי שבאמצע שנות ה-60 אבא שלי הביא מגרמניה זוג משקפיים עם עדשות צהובות שהיו מיועדים לנהיגת לילה. אין לי מושג מה היתה ההשפעה האמיתית של העדשות על הראיה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק בגלל שבהדגמה הוא מזלזל באינטליגנצייה של הצופים ומראה את האפקט שכאשר הוא מכוון את הפנס אל מול המצלמה אין את הפילטר וכאשר מכוון את הפנס אל הפילטר אז הוא מפנה את הפנס שמאלה, לא הייתי קונה את זה.

מה גם שמגן השמש שלך נשבר והמוצר הזה אמור לשבת על מגן שמש המקורי.

בגדול הוא נראה עדין מאד. אם עולה כמה שקלים אז שווה לנסות. יותר מ- 20 ש''ח לא הייתי שם על דבר כזה.

פורסם

תמיד כשמציעים איזשהו תוספת לרכב אני שואל את עצמי - אם זה תוסף כל כך טוב, עזוב קיה ויונדאי, למה מרצדס לא קונה את ה "פטנט" ושמה אותו ברכב שלה?

התשובה היא תמיד זהה - אם מרצדס לא קונה אתה לא צריך לקנות את זה.

לא אני המצאתי את זה אגב, רשמו את זה פעם כאן.

תקנה את המגן המקורי ותשכח מהפרסום הנ"ל.

Miata ND2

פורסם

היה לאבא שלי משהו דומה, כל באמפר (וברוך השם יש הרבה כאלה בארץ) החרא הזה נופל וצריך להרים אותו כי אתה לא באמת צריך אותו כי אין שמש לדוגמא.

ואם אתה נוסע בלילה והמגן הכהה נופל ואתה לא רואה כלום לשניה-שתיים? הקליפסים האלה לא הכי איכותיים, יעבוד חודש ואז..

פורסם

חדש זה לא, השתמשתי בדבר כזה לפני שנים למרות שזה היה נראה לי מסוכן מאוד (גם הייתי אמור להסתכל דרכו ולא רציתי וגם הרגיש לי שבזמן תאונה החומר ממנו היה עשוי יכול לפצוע קשה או להרוג).

ט.ל.ח

• תוכן חדש...