Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 1.2T 2014-2015.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש רכב בתקציב של עד 35-40 אלף שקל.

רציתי לדעת,

רנו קליאו, שנת 2014-2015 - מנוע 1.2T, עם לערך 40-50 אלף קילומטר, הגיוני שיכנס בתקציב שלי?

ועוד דבר, איך הרכב מבחינת אמינות? הסטיגמות על רנו תמיד מתנוססות באוויר,

אך בגלל שאני לא אחד שלוקח סטיגמות בצורה רצינית, רציתי לשמוע מאנשים שמכירים/יודעים, איך הרכב מבחינת אמינות,

אני מתכנן להיות עם הרכב הנ״ל תקופה של שנתיים - שלוש.

נסיעות של 50 ק״מ ליום בערך.

גיר אוטמאט (מכיר את הבעיה שמסדרים בצורה פשוטה בחברה).

מעבר? דעתכם?

פורסם

רכב עם מתלים די קשים,הנסיעה בעיר לא הכי נוחה,בין-עירוני/כביש מהיר הרבה יותר כיף.

מאחורה קצת צפוף,מתאים ל-4 לנסיעות ארוכות לדעתי.

אמינות בספק בגלל המוח-גיר ששמעתי מכמה אנשים שהולך לעולמו מוקדם מהצפוי ( שמעתי על איזורים של 40-70 ק"מ).

סה"כ היה אצלי שבוע אז כל שאר המידע לא יודע להגיד לך.

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

רכב מהנה לנהיגה אבל אכן נוקשה יחסית. מאובזר טוב, עיצוב אחד הטובים, בסכ״ה ממש אחלה רכב.

המח גיר עם פוטנציאל בעייתי, לטעמי כל רכב שתקנה עם גיר דו מצמדי מהשנים האלו הוא עם פוטנציאל לבעיה כלשהי בגיר, הוא פשוט פחות אמין מגירים אוטומטיים רגילים, בטח שפחות מגיר ידני שגם מגיע עם הקליאו אבל אני מנחש שזו לא אופציה מבחינתך.

פורסם

אני עם הקליאו 1.2T האוטומטית כבר שנתיים וחודשיים - עשיתי איתה כבר 53 אלף קילומטר,

מבחינת תקלות הרכב היה עם 0 תקלות, אבל קליאו אחרת של חבר צוות קיבלה בעיה במחשב גיר כבר ב38 אלף קילומטר.

מבחינת רכב מדובר באחלה רכב - זריז, מהנה לנהיגה, המתלים קשיחים אבל מתגמלים בהתאם, המרווח מאחורה לא משהו בכלל אבל המושב נהג מדהים לדעתי והמרווח חיים לנהג באוטו הוא פשוט מצויין ויש נוכחות של רעשי רוח מעל 80 קמ"ש.

אישית היו לי כבר רכבי סופר מיני(קיה ריו ואיביזה) והקליאו משתיהן מרגישה עשרות מונים טוב יותר - בדרך כלל אחרי שנה אני כבר רוצה להחליף רכב, פעם ראשונה שאני מחזיק רכב שנתיים+ ברצף ולא חש צורך עז להחליף את הרכב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לאבא שלי יש קליאו 2015 עם 30 אלף ק"מ.

אין תקלות, מבחינת בעיות חשמל גם לא שמעתי, חברים שלו קנומגם קליאו עם 70 או 80 אלף ללא בעיות.

מה שכן יש תלונות לגבי מח גיר אז צריך לקחת זאת בחשבון.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בעבר בעלים של 1.2 טורבו 2014, מחשב גיר התפגר אחרי 3 שנים ו 80,000 ק"מ, טרמוסטט שהתפגר אחרי כ 40,000 ק"מ.

רכב מהנה לנהיגה, זריז וחסכוני בנסיעה בינעירונית (בנסיעה לאילת הצלחתי לקבל 1:23).

בהווה בעלים של 0.9 טורבו מזה שנתיים ו 64,000 ק"מ, רכב חביב...כמובן שחסר כח בעליות, אבל חסכוני גם כן.

במידה והינך קונה 1.2 טורבו, תכין כסף בצד לעלות של מחשב גיר.

בהצלחה בקניה.

פורסם

יש טריידאין מומלץ?

אני רוצה לעשות טרייד על הסיטרואן שלי על קליאו,

קרסו ראיתי מלאי קצת לוקה בחסר ומחירים הזויים.

פורסם
בעבר בעלים של 1.2 טורבו 2014, מחשב גיר התפגר אחרי 3 שנים ו 80,000 ק"מ, טרמוסטט שהתפגר אחרי כ 40,000 ק"מ.

רכב מהנה לנהיגה, זריז וחסכוני בנסיעה בינעירונית (בנסיעה לאילת הצלחתי לקבל 1:23).

בהווה בעלים של 0.9 טורבו מזה שנתיים ו 64,000 ק"מ, רכב חביב...כמובן שחסר כח בעליות, אבל חסכוני גם כן.

במידה והינך קונה 1.2 טורבו, תכין כסף בצד לעלות של מחשב גיר.

בהצלחה בקניה.

כמה עולה תיקון מחשב גיר?

זו תקלה משביתה שצריך גרר וכו'?

איך אתה עם המזגן של ה 0.9?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

המזגן של ה 0.9 חלש יחסית והוא אף פעם לא מגיע למצב שהוא מקפיא את הרכב אבל אם אין לך רגישות מוגזמת לחום הוא נסבל, מה שכן אין לי דיווח לגבי איך נוסעים מאחורה ירגישו לגביו, מתאר לעצמי שאם אלו מקדימה איכשהו מסתדרים איתו, יש מצב שאלו מאחורה יתלוננו שלא מרגישים מספיק.

פורסם
איך המזגן?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

לא מרוצה בכלל, בימים נעימים ובנסיעה לאחר שקיעה הוא סבבה לגמרי אבל בימים חמים ממש אני חייב שהוא יהיה לכיוון שלי שארגיש אותו.

אבל חושב שצריך לציין שהאוטו שלי בצבע שחור.

פורסם

יש לאשתי. רכב מהנה לנהיגה. קשיח כמו שאמרו אבל בשבילי זה קדילאק לעומת המיאטה.

החיישן לחץ אוויר מתפגר ורנדומלית מתריע על פנצ'ר. המזגן חלש כמו שאמרו.

2016 עם עם 40,000 ק''מ. מלבד החיישן אין תקלות.

• תוכן חדש...