Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם הצמיגאי שלכם מבצע איזון לצמיג לאחר תיקון תקר?  

37 הצבעות

1. 1. האם הצמיגאי שלכם מבצע איזון לצמיג לאחר תיקון תקר?

• מסמן את מיקום הוונטיל על הצמיג ומחזיר את הצמיג לאותו מקום, לא מבצע איזון.
    • מסמן את מיקום הוונטיל על הצמיג, מחזיר את הצמיג לאותו מקום ובודק איזון, מאזן בהתאם לצורך.
    • לא מסמן את מיקום הוונטיל, מפרק את כל המשקולות הקיימות ומבצע איזון מחדש מאפס.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה תראה מכונה שמכניסים בה את הגלגל, מהדקים עם בורג, סוגרים מכסה מעל הגלגל, ומסובבים אותו 20 שניות, ואז המכונה מראה איפה לשים משקולות, תקין/לא תקין, וכו'.

זה השלב הסופי אחרי תיקון פנצ'ר ומילוי אוויר.

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע שמסמנים את מיקום הוונטיל.

בכל הפנצ'ריות שהייתי בהן, תמיד העדיפו לפרק את המשקולות ולבדוק איזון מחדש.

פורסם

2. מסמן, מחזיר לאותו המקום ובודק איזון.

עד כה את התקרים שלי תיקנתי ב2 מקומות בלבד.

פנצריה באופקים ופנצריה במודיעין.

בשני המקומות סימנו, החזירו למקום ובדקו איזון.

במודיעין תמיד שואלים אותי אם לפרק משקולות ולאזן מחדש ואני אומר שאין צורך.

האיזון כלול במחיר תיקון התקר.

באופקים 35₪ ובמודיעין 40₪

פורסם

תודה למגיבים עד כה.

אכן הבדלי גישה מעניינים. הניסיון האישי שלי - הרוב עובדים לפי שיטה 1.

למעשה מכיר רק פנצ'ריה אחת שעובדת לפי שיטה 3. שיטה 2 - לא יצא לי לראות.

פורסם

הייתה לי דליפת לחץ מגלגל אחורי. אחרי כמה שבועות הלחץ היה יורד משמעותית רק בגלגל הזה.

לצורך השרשור הלכתי אל הפאנצ'רמאכר ודיווחתי על הדליפה, לא לפני שראיתי מסמר ללא ראש תקוע עמוק בצמיג (וסותם כמעט את כל החור).

הפאנצ'רמאכר היה די מקצועי (הפועל) שם פטריה סטנדרטית, שייף וכמובן סימן את מיקום הוונטיל ואת מיקום המסמר. הרשים אותי במיוחד שימוש באוזניות (מגן רעש) בעת שימוש בפטיש אוויר. לא עוד עולם שלישי!

בא להחזיר את הגלגל למקום כמו שהוא, ואני ביקשתי שיבדוק אם צריך לאזן. היה צורך במשקולת קטנה 10G. הצמיג בשימוש שלוש שנים וכ-40 אלף ק"מ.

שאלת בונוס: החלפתי רביעיית צמיגים. לא שמתי לב ושלושה צמיגים היו מדגם מסויים (גודייר אפישיאנט גריפ קומפקט, מהירות T) וצמיג אחד מתת דגם יקר יותר (פרפורמנס V) הסוליה מאותו דגם. האם יש לכך משמעות?

הרכב יוצר הרבה לפני 2006 ועובר ככה טסט (גם לי לקח המון זמן לשים לב לכך).

הצמיגים השונים על סרן קדמי.

פורסם

השיטה שאני תמיד רואה היא 1.

אני דורש ומקבל פירוק משקולות ואיזון. במקומות זרים מנסים לשכנע אותי שאין צורך, כי הגלגל אחורי או שזה כרוך בעלות נוספת. אני מתעקש כי במכוניות שלי אני מרגיש כל דבר, גם חוסר של משקולת 5 גרם. נוסע עם הנעה אחורית במהירויות גבוהות.

בשתי פנצ'ריות שאני לקוח קבוע, גם עובדים בשיטה 1 אבל בשבילי עושים איזון בלי לבקש. באחת ללא תוספת תשלום ובשנייה עם תוספת תשלום.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...