Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.. יש לי את הרכב כבר שנתיים, שמתי לב בתקופה האחרונה בערך כחודש שהרכב מתנהג שונה, בסיבובים קלים כשאני פונה אני מרגיש כאילו האוטו קצת מתנדנד לי ימינה שמאלה כזה, בדרך כלל שהייתי עולה על מהמורות קטנות על הכביש הייתי שומע ומרגיש אבל היום אני ממש מרגיש את זה חזק בתוך תא הנוסעים, עכשיו אני מרגיש את זה יותר חזק בחלק הימני של הרכב, גם לפעמים כשאני עולה על פס האטה אני מרגיש חיכוך כזה, כאילו הגלגל נוגע במשהו שהוא 'צת עולה למעלה....

עכשיו שאני קצת אובד עצות, המוסכניק שלי אמק לי שהבולמים נראים די טוב ואמר לי שאם זה מפריע לי, ללכת ןמכון פרונט ולבדוק לםני שסתם מחליפים, הלכתי ועשיתי בדיקה, הבוחן שמה אמר לי שהכל תקין..

עכשיו שףאני יודע ומרגיש שמשהו לא תקין.. גם כשאני יורד מפסי האטה אני מרגיש חיכוך של הטמבון בכביש מה שלא היה עד היום,, וגם בפניות מרגיש לא יציב

יש למישהו רעיון מה זה עוד יכול להיות? הרכב מרגיש לי רך מדי ואני דיי זוכר אותו קשיח ולא כזה מתנדנד מכול בור..

פורסם

כמה ק״מ הרכב עבר? החליפו פעם בולמי זעזועים?

ממה שידוע לי שחיקה מהירה יחסית של בולמי זעזועים היא בעיה ידועה ברכב הנ״ל.

ברכב כזה שיש לי 3 שנים, נקנה עם 30 אלף ק״מ (עכשיו על 74) הספקתי להחליף גם קדמיים וגם אחוריים בהפרש של שנה. בשני המקרים הבולמים נזלו ולא הייתה שום תחושה שונה בנהיגה. בשני המקרים שמתי בולמים חילופיים ולא מקוריים.

פורסם

הרכב על 80k, חייב לציין שהבולמים שלי כלל לא נוזלים, אבל כשאני עולה על פסי האטה אני ממש מרגיש שהם נדחפים ממש מהר פנימה ואין שום התנגדות ואני שומע חיכוך של משהו... כאילו הגלגל נוגע בחלק העליון,

עכשיו כל זה מורגש לי ממש מהחלק הימני ברכב ולא השמאלי, החלק השמאלי מרגיש לי די קשיח כמו שהיה, זה מתבטא בזה שאני נוסע בכביש משובש, החלק השמאלי קשיח ומרוסן בזמן שבחלק הימני אני מרגיש את הגלגלים והמתלים ממש נלחמין שמה וקפיצות כאלה..

מה אתה אומר בעצן שהמתלים המקוריין של הרכב על הפנים ואם אני מחליף בולמים לקחת חלופיים?

פורסם

שהרכב בעמידה תפעיל על כל פינה כמה לחיצות ותעזוב תראה אם הרכב ממשיך להתנדנד או נעצד ישר. המשיך להתנדנד הבולמים חלשים. לפי מה שאתה מתאר נשמע שמדובר בבולמים אבל עיין מקצועית תהיה הגושפנקה לכך. מבחינת חליפי יש לך של קאייאבה/מונרו שהם האיכותיים אך לא זולים...כמה זמן אתה עוד הולך להחזיק ברכב?

פורסם

לפחות שנה שנתיים, אני כן רוצה להשקיע בוא בשביל הנוחות שלי, אני מאוד אוהב את הנסיעה שלו וכן חשוב לי להנות בזמן הנהיגה.

מה שכן היום קבלתי הצעת מחיר מאופל על תושבות מנוע פלוס בולמים וביקשו ממני 5000 שקל, אמת קצת קבלתי כאפה,הבעיה שאני די מפחד להתקין ברכב חלקים לא מקוריים, בכל זאת רכב ראשון

• תוכן חדש...