Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אני רוצה להוציא היסטורית נסיעות ברב-קו מספר חודשים אחורה. מישהו יודע אם זה אפשרי? אם כן, איפה ואיך עושים זאת?

תודה

פורסם (נערך)

יש לך קורא כרטיסים לרב קו?

אם כן התחבר לאתר RavKavOnline ותוכל למצוא את ההיסטוריה, בסעיף סריקת כרטיס ->פעולות

אם אן לך קורא כרטיסים גש לתחנת הרב קו הקרובה למקום מגוריך וקנה את הפריט במחיר 5 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם כן התחבר לאתר RavKavOnline ותוכל למצוא את ההיסטוריה, בסעיף סריקת כרטיס ->פעולות

אם אן לך קורא כרטיסים גש לתחנת הרב קו הקרובה למקום מגוריך וקנה את הפריט במחיר 5 ש"ח.

היי.

לצערי זה נותן רק 6 ימים אחורה. אני צריך חודשיים.

תודה.

פורסם

יתכן שיש מגבלה של מספר הפעולות, כיון שאני קיבלתי מספר שבועות לאחור. אבל סה"כ השימוש שלי ברב קו ספוראדי לגמרי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יתכן שיש מגבלה של מספר הפעולות, כיון שאני קיבלתי מספר שבועות לאחור. אבל סה"כ השימוש שלי ברב קו ספוראדי לגמרי.

יש מצב קבלת 6 פעולות אחרונות? (הן פשוט היו על גבי הרבה זמן)

פורסם

לא ספרתי, והחזרתי את הקורא למקומו.

פורסם

אמורה להיות לך זכות לעיין במידע הזה, ההערה הזו זה מופיע בטופס ההנפקה.

תצטרך לפנות למשרד התחבורה ובהצלחה עם זה.

פורסם

הם מוכרים קורא NFC ב5 ש"ח?

פורסם

זה משהו עם מגעים חשמליים. אני חושב שקורא את הכרטיס עם המגעים החשופים (לא יודע איך נקקרא) ולא את ה-NFC האלחוטי.

פורסם

קניתי בעמדת שרות רב קו את הקורא/כותב שמתחבר לרב קו דרך הכרטיס החכם. עולה 5-10 שח, תלוי כמה המפעיל מסבסד את זה.

בצורה מפתיעה נתמך גם על מק.

לא נותן יותר אופציות מאשר האפליקציה שטוענת דרך nfc

לשאלה המקורית: על הכרטיס נשמרות 6 פעולות אחרונות, ואותן אתה יכול לקרוא לבד.

היסטוריה יותר ארוכה - תפנה לעמדת רב קו ותשאל. למרות שהמידע נמצא אצלהם לא ברור לי כמה הוא נגיש (פרטיות)

• תוכן חדש...