Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האסטרה המדוברת תיהיה נוחה ובטיחותית. המחיר מצויין, פותחת השרשור אמרה שהיא מתכוונת להחזיק ברכב זמן רב כך שסחירות היא לא פרמטר עיקרי כאן (קונים בזול רכב פחות מבוקש, מ 0 ק"מ וצריך לצפות גם למכור בזול).

לדעתי ההשפעה הכי גדולה של הפרש התאריכים היא האחריות.. אם אפשר לסדר את זה (וכמובן שמטפלים בדברים מתכלים כמו צמיגים יבשים, מצבר ישן, החלפת שמן מנוע שעמד ובודקים פגיעות גוף/צבע ומצב גומיות ופלסטיקה) זה לא ממש צריך להטריד.

אם היבואן מחליף צמיגים להתעקש על משהו איכותי ולא זבל סיני

פורסם

במחיר שהאסטרה מוצאת זה עסקה ממש כדאית, בוודאי למי שאוהב את הרכב.

לעניין הסחירות - מחיר קניית הרכב נותן מענה לירידת הערך העתידית.

הרכב מוצע בגרסה המאובזרת כולל מערכות בטיחות מקוריות.

תתחדשו!

פורסם

אם את בכל זאת הולכת על ההסטרה ששימי לב שיש הצעות יותר שוות במקומות אחרים.

הייתי בהתלבטות שלך לפני שבועיים ובסוף החלטתי להמשיך לחפש רכב מעט גדול יותר.

עם קצת מיקוח ניתן להשיג רכב חדש 0 קילומטר מיבואן בצבע לבן ב97 ומשהו (לא זוכר בדיוק) כוללל אגרת רישוי לרכב עם רישוי באוקטובר (צבעי מט אחרים בתוספת קטנה). לדעתי עם עוד קצת לחץ לפני סגירה ניתן לחתוך אפילו עוד מעט במחיר או בקש צבע אחר.

בנוסף קיבלתי שיחות מכמה סניפים שונים של שלמה SIX שהציעו 'לנסות לעשות מאמץ' ולהביא אסטרה בכל צבע ב 95.

לדעתי ההצעה המיבואן היא המשתלמת ביותר כיוון שיש גם שלוש שנים אחריות מלאה דרכם.

בכל מקרה כולם הציעו לי רכבים עם עליה לכביש באוקטובר. לא הייתי לוקח רכב שנרשם במאי.

• תוכן חדש...