Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על רכישה של C4 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אז ככה אני חייל משוחרר ויש לי עד 25K לרכב

ראיתי שמוכרים C4 בין השנים 2011-2013 בזול והרכב די נוח ונראה טוב מבחוץ

אז חיפשתי ומצאתי אחת שאני הולך לראות מחר רציתי לדעת מה דעתכם והאם שווה לקנות אותו בכלל או שכדאי רכב אחר בסכום הזה.

שנת 2012

יד 2, יד ראשונה הייתה ליסינג

100 אלף קילומטר

המוכר רוצה 18 אלף, מאמין שאצליח להוריד ל17

והמחירון שלה הוא 22.5~ בערך לפי יד 2.

אז מה דעתכם?

פורסם

לא.

ישנן אופציותפרקטיות וטובות יותר עבורך.

מה הצרכים שלך מהרכב? כמה הוא יסע בשנה בערך? מניח שלרוב תסע לבד או עם חבר שניים, יש צורך בבגאז גדול?

פורסם
לא.

ישנן אופציותפרקטיות וטובות יותר עבורך.

מה הצרכים שלך מהרכב? כמה הוא יסע בשנה בערך? מניח שלרוב תסע לבד או עם חבר שניים, יש צורך בבגאז גדול?

להגיע לעבודה, טיולים לצפון מדי פעם בסופ"שים, אני מניח ש10-15K בשנה, לא חייב בגאז גדול.

אבל אני כן רוצה שהאוטו יראה סבבה ולא יהיה עגלה..

מה אתה ממליץ?.

פורסם
חייב אוטומט או ידני גם אופציה?

לדעתי, חפש מזדה 2/הונדה גאז/סיריון

ידני גם אופציה.

סיריון לא באה בחשבון כי היא נראית זוועה ולא נוחה לדעתי(יצא לי לנהוג בה)

מאזדה 2 אני יכול להביא מ2008-2009 באזור ה21-22 אלף אני מאמין (אחרי חיפוש ביד 2)

והונדה ג'אז ראיתי שיש מעט מאוד שנכנסות בתקציב שלי ואני מאמין שתהיה לי בעיה למצוא אחת שכדאי לרכוש אותה (רק משנת 2008-2009)

תוכל להסביר לי למה עדיף את האופציות הללו מאשר הסיטרואן שהיא חדשה יותר וזולה יותר? (אני לא נעול על האוטו אבל הוא נראה לי רכישה שווה לפי הנתונים והשנתון)

פורסם
סיטרואן זה פתח לצרות,

ממש ממש לא מסכים עם הקביעה הזאת. היו לי BX, לאחר מכן קסנטיה ואחריה C5 שמאד נהניתי מהן. סיטרואן זה אוטו מתוחכם יותר (בדר"כ) ממכוניות אחרות ולכן כנראה המוסכים לא אוהבים אותן. אם הרכב מטופל נכון בידיים מקצועיות, ההנאה מלאה (לפחות לדעתי). את ה- C4 אני לא מכיר, אבל אם לשפוט לפי הכמות של כלי רכב כאלה על הכביש, כנראה שהרכב סביר.

פורסם

בדגם הזה צריך לתת תשומת לב למנוע.

אל תקנה בלי בדיקה במוסך מתמחה.

אני ממליץ על מוסך גבע בתל אביב

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הייתה לי C4 2011, עשיתי 150,000 ק"מ ללא תקלות. 0 תקלות.

המנוע ממש לא בעייתי, ההפך, יש שתי נקודות רגישות.

רדיאטור החימום נוטה להסתם, עניין של 1700 ש"ח להחלפה. אפשר לבדוק בקלות את מצבו, פשוט מפעילים את החימום ורואים אם עובד טוב.

מחשב מנוע יכול לתת התראות שווא, אין ממש דרך לבדוק.

אם אין התראות כל שהן והרכב שמור, זה רכב מפנק, מאוד נוח ושקט. וגם יותר בטיחותי מרוב המתחרות באותו שנתון.

הגיר זאת הגרסה המחודשת של ה al4 ונקראת at8 אם אני לא טועה, תקנו את כל בעיות האמינות של הגיר הקודם. וגם שפרו את צריכת הדלק.

הבעיות מתחילות מהתקנות מקומיות לא מקצועיות וטיפולים במוסכים לא מקצועיים.

אם הרכב לא סובל מתקלות חשמל, ותטפל במוסך יבואן, לא צפויות להיות תקלות.

Sent from my E6853 using Tapatalk

פורסם

לא יודע איזה רכב תקנה בסוף אבל לדעתי הזיטרואן הזו צריכה להיות זולה יותר ולא במעט.

הייתי מציע לו 14 ואם לא ממשיך לחפש אחת אחרת.

זה רכב עם שוק לא משהו ויש לא מעט ממנו.

אני הייתי רוכש פיאט פנדה ידנית.

תוכל למצוא אחת משנתון גבוה ועם נסועה נמוכה.

פשוט. אמין. חסכוני.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני הייתי מחפש פיג'ו 208 ידנית - קצת גבולי בתקציב אבל ממש לא בלתי אפשרי. תהיה גם חסכונית יותר, אם זה משנה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני גם נוסע בסיטרואן כזו מודל 2011 כבר 3 שנים.

עד כה טפו טפו הפגינה אמינות לא רעה בכלל, אכן הייתה לי בעיה ברדיאטור חימום, מוסך גבע תיקנו את התקלה בלי צורך להחליף, אבל חוץ מזה רק טיפולים בזמן וזהו.

לדעתי בסכומים המוזכרים מקבלים רכב בשנתון גבוה לעומת כל מיני מאזדות ויונדאי משנתונים 2008 - 2009.

בזכות הסטיגמה הרעה על סיטרואן בפרט ועל צרפתיות בכלל (יש דוגמא אפילו פה בשרשור) אתה מקבל רכב לא רע בכלל במחיר על הכיפאק.

הC4 באמת מרגישה כמו רכב אמיתי ולא פחנוע. יש ברכב את אחד המושבים הנוחים שיצא לי לשבת בהם וזו גם אחת הסיבות שהרכב נח לנסיעות ארוכות.

כמובן שהרכב לא חף מחסרונות - לא מהיר, צריך ללמוד ולהבין איך הגיר עובד, כנראה שיש רכבים חסכוניים יותר.

אבל בשורה התחתונה - אחלה תמורה למחיר.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
חייב אוטומט או ידני גם אופציה?

לדעתי, חפש מזדה 2/הונדה גאז/סיריון

במה יותר טובות שלושת המכוניות שהצעת מהסיטרואן?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
במה יותר טובות שלושת המכוניות שהצעת מהסיטרואן?

פחות צרות,

פות"ש, אני הייתי נמנע מקניית C4, יש לי חבר שהחזיר כזו בליסינג לפני כמה שנים, הוא אשקרא נהנה יותר מרכבי גישור, כי הC4 פשוט כל הזמן התקלקלה והושבתה, ואני לא צוחק, אחרי זה ציי הרכב אצלהם בעבודה הפסיקו לעבוד עם רכבים צרפתיים עד יום זה.

• תוכן חדש...