Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על רכישה של C4 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הרכבים אצלינו בחברה היו C4.

לי יש 2 פרטיות.

אין לכם מושג על מה אתם מדברים, זה הדגם הכי לא סיטרואני שהם ייצרו אי פעם. נוחות לא כמו שרגילים אבל גם אמינות לא כמו שרגילים.

משכנתא זה קל

פורסם
פחות צרות,

פות"ש, אני הייתי נמנע מקניית C4, יש לי חבר שהחזיר כזו בליסינג לפני כמה שנים, הוא אשקרא נהנה יותר מרכבי גישור, כי הC4 פשוט כל הזמן התקלקלה והושבתה, ואני לא צוחק, אחרי זה ציי הרכב אצלהם בעבודה הפסיקו לעבוד עם רכבים צרפתיים עד יום זה.

אין מצב, החזקנו במשפחה את המנוע המדובר פעמיים ואת הרכב המדובר 3 פעמים, פעם אחת בשידוך למנוע הזה, מה כבר התקלקל שם כ"כ הרבה ולמה?

אצלנו הכל היה תקין חוץ מריקול שהיה למשאבת מים.

ט.ל.ח

פורסם

הרוב המכריע של התקלות נובע מהתקנות מקומיות לא מקצועיות וניסיון לתיקון התקלות שנוצרות במוסכים שהם לא מוסכי יבואן.

אני כבר 11 שנה עם פיז'ו ו סיטרואן (אותו יצרן למי שלא יודע) הייתה לי תקלה אחת של מגע בלוח חשמל ראשי שנשרף, ומחשב מנוע שהודיע על תקלה שלא קיימת. זה ב11 שנים ו 230,000 ק"מ.

הc4 מ2010 מיוצרות במפעל הדגל החדש של סיטרואן. איכות הרכבה גרמנית.

Sent from my E6853 using Tapatalk

פורסם
לדעתי היא גדולה מדי עבורך, שלא לצורך.

EliC25, יש לך או הייתה לך C4?

נתקלתי במספיק כדי לא לשחק איתן רולטה רוסית ולקנות אחת.
פורסם

^

אני לא איזה פאן בוי של סיטרואן, ממש רחוק מכך. אבל התגובה הזו היא לדעתי על סף הייעוץ הלא מבוסס שמדברים עליו רבות בחוקי הפורום. זה דומה יותר לטוקבק ב - YNET.

תואיל להאיר את עייני הקוראים במה נתקלת על מנת שאולי נדע על נקודות תורפה ברכב שאנחנו לא מכירים?

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אני חושב שכניסה להרפתקאה כמו סיטרואן היא לא נחוצה. לקנות רכב קצת יותר טוב ולהתקדם בעוד שנתיים בשביל הסיכון שיהיו עלויות לא צפויות והשבתה של הרכב? עדיף סופר מיני אמינה שתעלה קצת יותר ולא להכנס ל"לי זה לא יקרה.."

פורסם

קניתי את שלי מלובינסקי טרייד לפני 3 שנים עם 50 אלף ק"מ יד ראשונה ליסינג. אני עשיתי עוד 40 אלף ק"מ וגם לי אין מושג על מה אתה מדבר.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

C4 מכוניות מצויינת... תלוי בדגם.

ה- SX (עד 2010) טובה ואמינה, וז-לה שחבל על הזמן. מאוד ממליץ. נמכרות ב5-6 אם מצאת משהו סופר מלוקק, ורכב כזה, אם שמור, ינייד אותך בכל הארץ בכיף. ואם תשמור עליו היטב, לא תהיה בעיה למכור.

גם הפיג'ו המקבילות 110 כ"ס עם גיר AL4 נמכרות בזול ושוות כל אגורה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
פחות צרות,

פות"ש, אני הייתי נמנע מקניית C4, יש לי חבר שהחזיר כזו בליסינג לפני כמה שנים, הוא אשקרא נהנה יותר מרכבי גישור, כי הC4 פשוט כל הזמן התקלקלה והושבתה, ואני לא צוחק, אחרי זה ציי הרכב אצלהם בעבודה הפסיקו לעבוד עם רכבים צרפתיים עד יום זה.

מאיזה שנה? הבנתי שהגרסה הקודמת יותר בעייתית בהרבה.

C4 מכוניות מצויינת... תלוי בדגם.

ה- SX (עד 2010) טובה ואמינה, וז-לה שחבל על הזמן. מאוד ממליץ. נמכרות ב5-6 אם מצאת משהו סופר מלוקק, ורכב כזה, אם שמור, ינייד אותך בכל הארץ בכיף. ואם תשמור עליו היטב, לא תהיה בעיה למכור.

גם הפיג'ו המקבילות 110 כ"ס עם גיר AL4 נמכרות בזול ושוות כל אגורה.

אני מבין, אבל אני לא אוהב את איך שהיא נראית היא צורכת יותר דלק ומניסיון של חבר(C4 2009 שמורה של המשפחה) הפלסטיקה מתחילה להתפרק ברכב הזה ולא במקום נקודתי.

תודה על התגובות חברה! מעריך את כל מי שחלק את דעותיו והידע שלו על הרכב.

עכשיו לשאלה נוספת, בכמה כדאי לי לקנות אחת כזאת שמורה? מ2011-2013 בגלל שאין לו שוק והסטיגמה על צרפתיות מורידה את המחיר מהמחירון, אבל בכמה?

פורסם

לא זוכר איזה שנ, מדובר בדגם החדש, אם אני לא טועה זה היה 2012 או 2013,

בהתחלה כמובן היתה התלהבות, הרכב עצמו מאוד מרשים, אך אחרי שסבל מאינסוף כאב ראש של התראות על בעיות משונות בחשמל, ההתלהבות שלו הפכה להתחרטות, אפילו אני התאכזבתי לשמוע על כך משום שדי התרשמתי מהרכב .

לכל מי שטוען שיש לו את הרכב והכל דבש, מצויין ומקווה שישאר כך,

אך אני מאז שהתחלתי להתעניין ברכב, שאלתי לא מעט לגביו גם על ה308 וקיבלתי בעיקר חוות דעת שלילית.

• תוכן חדש...