Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות מסוכנות הונדה סיוויק האצ'בק 2014 ,35 אלף ק"מ, יד 1 פרטי, כחול.

רציתי לפני כן להתייעץ איתכם...

מצורף ספר היסטוריית טיפולים (אין לי כרגע עלי את הבדיקה לרכב שנעשה לפני חודש אבל זה לא בעיה להשיג אם יעזור.)

המחירון של הרכב לפי הבנתי כ 70 אלף וזה מה שהסוכנות מבקשת (אוטו סנטר).

ביחד עם החלפה של הסיריון 2008 שלי, שעשה 130 אלף קמ (שהמחירון עליו כ 17 אלף אבל יש לו המון פגיעות פח וסריטות שמורידות את הערך שלו) הם מבקשים 56 אלף. -- זו הייתה הצעה ראשונה לפני בדיקות.

היום עשיתי בדיקה אצל מוסך פרטי שלי...ובתכלס הרכב במצב טוב מאוד, ללא תאונות, ללא פיגומים רציניים בפח. הם הבטיחו שמה שראוי לתיקון יטופל במלואו. כלומר סריטות וצבע בעיקר. גם מסתבר שלא נעשה טיפול שגרתי כבר שנתיים ועל כן אמרו שהטיפול הזה גם עליהם.

הצמיגים לא משהו (אחד חייב החלפה) ו2 אחרים בדרך. ולכן בקשתי אלף שח הנחה והם אישרו.

את שאר הפגמים אפשר לראות בכתב יד שרשמתי על הנייר המצורף. לא יודע למה המוסכניק לא רשם את זה מסודר בעצמו.

לאחר בדיקה, ביקשתי לשלם 48 אלף וסירבו. היו מוכנים 55 אלף סופי.

הרכב שלי צריך לעבור טיפול והם שלחו לי לעשות על חשבונם במוסך מטעמם - בדיקה לפני קנייה. אמרו לי שאם הנזק יהיה סביר נוכל להמשיך עם העיסקה באותה מחיר.

דרשו מקדמה אלף שח כדי לבצע את הטיפול ונתתי (הבטיחו להחזיר אם אבטל עסקה)

עכשיו נשאר רק שאני יעשה בדיקה לסריון וההונדה יצא מההשבחה במוסך (לטענתם יקח עד יום ראשון הבא) ונסגור סופית.

אני מרגיש מצד אחד עסקה טובה ומצד שני חושש שיקר ושאני מפספס משהו! מה אתם אומרים?

70ed2002-51f1-408f-9bbd-f02b56e4894c.jpg

317a5281-8e01-4e49-b68e-17378cc9de68.jpg

bc1bf083-b930-4589-863c-cf69d5b19f2b.jpg

פורסם

כמה עצות:

אתה קונה ב-70 אלף שקל. תבדוק אותו במכון מטעמך. לפחות את השלדה.

אפשר להוריד ב-10 שקלים את היסטוריית התאונות.

לגבי המחיר - נגיד שאם תמכור לבד ותקנה בלי טרייד תרוויח 5 אלף, זה שווה לך?

פורסם

אז תתמקד בלבדוק את הרכב הזה כמו שצריך.

תבקש בדיקת שלדה במכון.

לגבי הטיפול - אני הייתי מעדיף שיורידו לי במחיר ואטפל במוסך שלי, אלא אם הם מטפלים במורשהס

פורסם

נשמעת עסקה הוגנת סך הכל. זה כמעט מחירון מול מחירון ונשמע שהרכב שלהם קצת יותר נוצץ.

אני מתעלם מכל המכות שמצויינות בבדיקה שלך כי אני לא יודע כמה הן משמעותיות לרכב בן 4+ אולי תוכל להגיד לנו כמה הן משמעותיות?.

נתוני הפתיחה של הרכב טובים מאוד (ק"מ ויד), מצטרף לקודמי - בדיקת שילדה ומרכב לפחות במכון בדיקה.

לא הייתי משקיע אפילו דקה בנסיון למכור את הרכב לבד באם ההונדה מוצאת חן בעיניך.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

טיפול אמור להתבצע כל 15 אלף או שנה, המוקדם מבינהם. לדעתי כדאי לבצע ישור קו יסודי , רצוי במורשה בפעם הראשונה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

הייתי מנסה לקבל מהם הצעה על הסיוויק ללא טרייד אין, מתוך נסיון להבין בכמה הם בעצם מתמחרים את הסיריון ולבחון אפשרות למכור אותה עצמאית.

הסיוויק הספציפית הזו נראית, לפי הסיכום של המוסך שלך, מעט מוזנחת ומכוסחת, כאילו נהג בה מישהו שלא ממש היה לו אכפת.

לגבי צביעה- לא הייתי נותן להם לתקן מכות ושפשופים שאינם קריטיים, מאחר ועבודות הפחחות והצבע של סוחרי הרכב הינן ככלל ברמה נמוכה, וכך גם היה במקרה שלי עם אוטוסנטר.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...