Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכל'ס רוצה רכב פשוט להגיע לבסיס, אני בתור חייל הרוותי 415 ש"ח בדרגת סמ"ר חחח

בשביל אמינות - מזדה תחסוך במקומות אחרים, קח בחשבון שיש הרבה הוצאות נלוות לאחר הקנייה ואני מניח שאתה עוד נהג חדש או צעיר או לא יודע והביטוחים בהתאם - והמזדה שותה דלק, 1 ל - 9 ביום טוב והיא די עגלה, היה לי גם את ה 1.6 וגם את הספיריט שהיא גם צמאה שלוחצים...

אם אתה שואל אותי - תחסוך תכסף, תשתחרר ותקנה משהו נחמד - כרגע תנצל את הנסיעות חינם שיש לך ותבלע את הצפרדע. אחרי הכל זה כולה אוטובוסים, לא אמרתי לך רכבת לבאר שבע מנהריה ועוד אוטובוס שמועכים אותך לפני שהגעת בכלל לדלת... חוויות מהשירות =)

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנסיון של כמעט 9 שנים עם מאזדה 3 2005 , יש תקלות ובלאי ואין מה לצפות לאמינות מוחלטת .

בולמים , משולשים , חיישני חמצן , סליל הצתה ועוד מסיימים את חייהם באחד הימים שלא לדבר על מצבר , צמיגים , בלמים ועוד אחזקה שוטפת

פורסם

ברור, את זה ומלא, מחלת תושבות, משולשים שהלכו לי גם, בולם אחד שמשום מה החליט להתפוצץ , 2 חיישני חמצן (יקר החרא הזה), שסתום פורק לחץ דלק, סעפת יניקה שמשהו שם בפנים השתחרר...... ציפיתי לאמינות מוחלטת - זה מה שקיבלתי, אבל.... כנראה זה היה לימון מאוד רקוב.

Xpeng P7 LR - For me

פורסם

כריות בולם, משולשים, מיכל עיבוי, נוזל קירור יקר, מוטות קישור וכרגע אני ניצב בפני חיישן חמצן גם כן.

זה לימון ? זה צרפתי ?

לא, זה מאזדה 3 דור ראשון.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

רוב הדברים זה בלאי נורמאלי בכל רכב אחרי 10-12 שנה ו 180 - 200 אלף ק"מ.

לא מכיר רכב שלא צריך להחליף בו את החלקים האלו אחרי פרק זמן הנ"ל.

פורסם
מנסיון של כמעט 9 שנים עם מאזדה 3 2005 , יש תקלות ובלאי ואין מה לצפות לאמינות מוחלטת .

בולמים , משולשים , חיישני חמצן , סליל הצתה ועוד מסיימים את חייהם באחד הימים שלא לדבר על מצבר , צמיגים , בלמים ועוד אחזקה שוטפת

יש להוסיף לרשימה תושבת מנוע ומיכל עיבוי ובטוח יש עוד דברים ששכחתי .

לזכותה יאמר שלא היו בינתיים תקלות מנוע או גיר יקרות מסוג הדברים המפחידים בגירים של VAG או של ניסאן ג'וק למשל

פורסם

עזוב בתור חייל כל אחד יגיד לך לא לקנות רכב

אני גם חייל שעושה יומיות ועשיתי הנדסאי לפני הגיוס החזקתי אז סוזוקי סוויפט עם משכורת פחות משלך והצלחתי להחזיק אותה יופי במשך שנתיים , עכשיו אני פחות או יותר בשגרה דומה למה שהייתי לפני זה עובד ומרוויח סכומים דומים + תוספת המשכורת הצבאית באזור ה(1100) וגם מתכנן להביא רכב

לדעתי אתה תוכל להחזיק רכב בקלות אפילו , אצלי בסוויפט היה הולך באזור ה1300 ~ 1400 ש"ח בחודש ללא תיקונים נטו דלק ביטוח טסט טיפול 10K

לא נחנקתי זה לא פגע בי בשום אופן , המשכתי לחיות את חיי לטוס לחול לקנות מה שרציתי וכל זה עם משכורת נמוכה משלך

הכל עניין של תודעה כלכלית . בכל אופן רכב ראשון הייתי ממליץ ללכת על בטוח ולנסות ולהימנע לקפוץ על רכבים שידועים כבעייתים

פורסם

ברור, גם המיכל עיבוי הלך, שכחתי טרמוסטט שהלך פעמיים (!!!), פעם לאשתי ופעם לי, הגיר התחיל לדפוק באזור ה 100 אלף.... קיצר..... מזדה.

מה שכן, הספיריט הייתה אחת המכוניות המגניבות והכיפיות שנהגתי עליהן במסגרת התקציב - דור ראשון כמובן.

Xpeng P7 LR - For me

פורסם
עזוב בתור חייל כל אחד יגיד לך לא לקנות רכב

אני גם חייל שעושה יומיות ועשיתי הנדסאי לפני הגיוס החזקתי אז סוזוקי סוויפט עם משכורת פחות משלך והצלחתי להחזיק אותה יופי במשך שנתיים , עכשיו אני פחות או יותר בשגרה דומה למה שהייתי לפני זה עובד ומרוויח סכומים דומים + תוספת המשכורת הצבאית באזור ה(1100) וגם מתכנן להביא רכב

לדעתי אתה תוכל להחזיק רכב בקלות אפילו , אצלי בסוויפט היה הולך באזור ה1300 ~ 1400 ש"ח בחודש ללא תיקונים נטו דלק ביטוח טסט טיפול 10K

לא נחנקתי זה לא פגע בי בשום אופן , המשכתי לחיות את חיי לטוס לחול לקנות מה שרציתי וכל זה עם משכורת נמוכה משלך

הכל עניין של תודעה כלכלית .

זו בדיוק הטעות שלך. בהחלט פגעת בעצמך מבחינה כלכלית. את הפגיעה אינך חש בשוטף, אבל תחוש אותה היטב בעוד כמה שנים, כאשר אותם עשרות אלפי שקלים (ואולי יותר) יחסרו לך לצורך לימודים, הקמת משפחה, הקמת עסק, דיור או כל אחת מאלפי הוצאות חיוניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זו בדיוק הטעות שלך. בהחלט פגעת בעצמך מבחינה כלכלית. את הפגיעה אינך חש בשוטף, אבל תחוש אותה היטב בעוד כמה שנים, כאשר אותם עשרות אלפי שקלים (ואולי יותר) יחסרו לך לצורך לימודים, הקמת משפחה, הקמת עסק, דיור או כל אחת מאלפי הוצאות חיוניות.

אני מבין את נקודת המבט שלך, אבל אתה מתעלם מנתונים קריטיים.

ממשכורת של 4300₪ אי אפשר לקנות בית, או עסק ובטח שלא לכלכל משפחה.

כל הדברים האלו מגיעים ממשכורות לאחר השחרור.

ואני גם די בטוח שאם הכסף לא ילך על הרכב הוא ילך על דברים אחרים.

הבנאדם חסך למשהו שהוא רוצה ואני חושב שבגיל שלו עדיין לא צריך להטריד את עצמו בדאגות

של הקמת משפחה או עסק וכו׳

פורסם
יש לי פיאט בראבו עם מעל 200 k הרכב מטופל במורשה ועדיין עלויות האחזקה שלו נמוכות מi20 מאותן שנים.
גם אצלנו במשפחה היתה בראבו טורבו ידנית במשך למעלה משבע שנים והאוטו היה מופת של אמינות עם לא מעט הנאה. מזדות 3 שהגיעו לעיתים כרכב חלופי מהליסינג, היו מאוד לא מרתקות יחסית, אם להתבטא בעדינות. לשני דברים לא מתכוון להכנס כאן, לחינוך שמתעקשים לחנך את השואל, ולהנחה הכמעט אקסיומטית שמזדה היא לעולם אמינה יותר מפיאט, שניהם לא לענין.
פורסם

אם כבר לקנות מכונית, למה דווקא שתי האופציות האלה? אני הייתי הולך לכיוון של מיני או סופר מיני - אפשר באותו תקציב להשיג מודל חדש יותר וחסכוני יותר, לא?

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

הייתי מחפש יונדאי איי30/קיה סיד.

הביטוח עליהן זול בכ2000 שקל בשנה מהמאזדה ואפשר למצוא רכבים במצב טוב ומטופלים ב15-18 אלף.

האחזקה והחלקים זולים יותר מהמאזדה,גם במקרים קיצוניים כמו החלפת מנוע.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...