Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב לעוד זמן ארוך, אל תתפתה לצביעה זולה.

לפני שלוש שנים (כמדומני) ביצעתי צביעה זולה של הגג. הרכב שלי מחנה 5 ימים בשבוע בחניה מקורה, וחשבתי שלמרות הצביעה הזולה, היא בטח תחזיק מעמד בשל אי חשיפה מרובה לשמש. אז חשבתי. החודש הצבע התחיל להתקלף.

פורסם

איפה צבעת בסוף? ואם תוכל לשתף תמונות.

לבחור מעליי כל אחד והשיקולים שלו תלוי גם באיזה רכב ועד כמה הבעלים שומר עליו ביום יום.

לדעתי 3 שנים בשביל 2500 שקל צביעה זה סביר.

באותה מידה יכלת להשקיע 6000 שקל לצביעה סופר מקצועית ויומיים אחרי היו פותחים עליך דלת בחניון בקניון בזמן שאתה בחנות ומשאירים לך מזכרת יפה על הדלת.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 18.11.2018 בשעה 16:59, Artyom! כתב:

איפה צבעת בסוף? ואם תוכל לשתף תמונות.

לבחור מעליי כל אחד והשיקולים שלו תלוי גם באיזה רכב ועד כמה הבעלים שומר עליו ביום יום.

לדעתי 3 שנים בשביל 2500 שקל צביעה זה סביר.

באותה מידה יכלת להשקיע 6000 שקל לצביעה סופר מקצועית ויומיים אחרי היו פותחים עליך דלת בחניון בקניון בזמן שאתה בחנות ומשאירים לך מזכרת יפה על הדלת.

אהלן 

חיפשתי את התמונות מהפוסט ועל הדרך אני מקפיץ כדי לתת פרטים . 

עברו כשנה ושלוש מאז שצבעתי . הצביעה עלתה 3000 שקל אצל פחח במפרץ חיפה ברחוב אריה שנקר ( שכחתי את שמו ) . יש נקודות פה ושם של קילוף הצבע אבל לא משהו רציני, יצא לי לשטוף את הרכב בשטיפת מכונה מספר פעמים אולי זה קשור . 

בכל מקרה, הצביעה עדיין נהדרת , שהרכב נקי אחרי שטיפת מכונה הוא נראה נהדר . 

אעלה תמונות לאחר השטיפה הבאה . 

• תוכן חדש...