Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוספי תזונה לילדה שהתזונה שלה לוקה בחסר.המלצות?

eladns
שימו לב! השרשור הזה בן 2197 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב

ילדה בת 9

לא בתת משקל.

אוכלת בצורה מזעזעת.

מכינים לה אוכל כיד המלך, אוכל בייתי, חם טרי ומזין. והיא אוכלת ממש מעט. מבשר נגעלת {לא יודע למה,לא ראתה סרטים על חיות פצועות שאוכלים אותם וכו'}

היא חיה על גניבות מזון באיכות ירודה. פה ביסקוויט, שם איזה פיתה עם שוקולד.

מבחינת בדיקות דם, לבדוק מה חסר לה.

לא הצלחנו לבצע הבדיקה. צעקה והשתוללה אצל האחות כאשר חששנו שכבר אנשים יזמינו משטרה על התעללות בחסר ישע והאחות גם סירבה לקחת דם מילדה שמשתוללת כך ובוכה.

אוכלת ירקות ופירות לרוב

טונה גם

ביצים מעט

חלב שותה

האם מכירים תוסף תזונה, עדיף כמו דובוני ג'לי של הויטאמנים של הסופר פארם ,שאתם יכולים להמליץ עליו?

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוסף תזונה אמור להנתן רק אם יש חוסר כלשהו (אנשים לא מודעים לכך, אך עודף אלקטרוליטים עלול לגרום לנזקים, חלקם בלתי-הפיכים).

בלי לדעת האם יש לה חוסר וכמה - אי אפשר לדעת מה וכמה לתת.

לגבי התוכן שהיא אוכלת - הייתי ממליץ לפנות לייעוץ עם דיאטנית קלינית (לבדוק אם אפשרי דרך קופ"ח) כדי לבדוק האם זה מכסה את כל הצריכה הנדרשת בגילה ו/או פסיכולוג ילדים שינסה להפחית את ההתנגדות שלה לתזונה ביתית ו/או בדיקות דם (או לכל הפחות, בתור התחלה - להבין מה הגורם להתנהגות זאת).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

[h=3]פדיאשור הינו מזון ייעודי, מלא ומאוזן המתאים לילדים בגילאי 1-10.[/h]https://www.abbottnutrition.co.il/project/%D7%A4%D7%93%D7%99%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A8/?gclid=CjwKCAjw2rjcBRBuEiwAheKeL6wkJtM0Iu1NLJ66luQ9GOCejkXMHHtPyVYnV87MWMsOWrsnt_LMWhoCEIQQAvD_BwE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפות"ש, לילדה יש בעיית התנהגות שאחד הסממנים שלה היא הפרעת אכילה.

גש איתה לפסיכולוג ילדים דרך רפואת הקהילה, ובמקביל לכו להדרכה הורית.

אל תחפש את המטבע מתחת לפנס.

הבעיה גדולה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף לבחור מעליי.

בת של שכנים שלי כבר שנה מאושפזת בבית חולים בטיפול עקב הפרעות אכילה.

מדובר בהורים מדהימים שפשוט חשבו כל הזמן ש"זה יעבור לה", "גיל ההתבגרות" וכו'.

אני לא רוצה לספר על גבי הפורום אבל אתה לא מתאר לך איזה נזק זה עושה לכל המשפחה, שלא נדבר על רגשות האשם והחרטה של ההורים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי איזה בעיה תזונתית יש לילדה שאוכלת טונה, ביצים,ירקות ופירות ושותה חלב. ברצינות. נשמע לי תפריט סביר לגמרי, בטח לילדים בני תשע.

אם הילדה נמצאת באחוזון סביר (סביבות זה שהיא נולדה וגדלה בו) ולא חולה בשום דבר, איפה הבעיה? אתה חושב שילדים בני תשע אוכלים ברוקולי מאודה וכרוב ניצנים? יחסית לתפריט הממוצע לגיל הזה שכולל פסטה עם קטשופ ושניצל, זה נשמע לי ממש בסדר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העצות שניתנו טובות. נשמע שהתפריט די מאוזן.

אם אתם בספק, דיאטנית קלינית.

ההתנהגות שלה נשמעת חריגה מאוד. אני כמובן כותב בזהירות. ראיתי את הילדים הכי טרוריסטים בעולם ואין סיכוי שהורים לא הצליחו להשתלט ברגע הדקירה.

ממליץ להיעזר בפסיכולוג ובהתאם הצורך פסיכיאטר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא צריך לרוץ רחוק להפרעות אכילה.

אחייניתי היתה במצב דומה, אכלה כמעט רק ממתקים, בקושי הסכימה לנסות דברים והיו גםהתנהגויות לא רצויות שהתקשו להתמודד איתן.

התחילה ללכת לטיפול, גם יחד עם ההורים וגם פרטני, ולאט ולאט חל שיפור. כנראה שיש לה רגישות תחושתית למרקמים של מזון בפה, אבל הטיפול הביא לפתיחות לנסות מאכלים חדשים וגם התמודדות טובה יותר עם קשיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אילו הבחנות חד משמעיות יש כאן, בלי לראות ולבדוק את הילדה.

גם הבת האמצעית שלי בת 9, גם אוכלת בצורה סלקטיבית מאוד, לא נוגעת בירקות(לעומת שאר המשפחה) ובאופן כללי , באחוזונים נמוכים, בדיקות הראו שהכל תקין ואלו הגנים שלה ,בגיל כזה , אכילה סלקטיבית לא מצביעה על שום הפרעות אכילה, מה אתם מכניסים אותו ללחץ.

לדעתי תתחיל מבדיקות דם, גם אם קשה, זה ייתן אינדיקציה הכי טובה למצבה הפיזיולוגי.

במידה ואין דברים חריגים, לא רואה סיבה להביא לה שום תוסף תזונה, מקס' דובונים של ויטימנים וגם זה סתם בשביל ההרגשה הטובה.

במידה והבדיקות דם יתנו ממצאים, תמשיכו אצל רופא מתאים.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עד היום אוכל מאוד סלקטיבי (כמעט ולא נוגע בירקות מבושלים למשל) וממרום 50 שנותיי בדיקות הדם שלי תקינות לחלוטין ואני מתחזק כרס לתפארת.

הילדה אוכלת טוב. אתה מתאר ילדה שלא אוכלת בשר אבל אוכלת דגים ואת כל שאר המרכיבים אז לא חושב שיש לה חוסרים.

לגבי ההתנהגות כשצריך מרסנים ולא מוותרים. אם תמשיך לוותר היא רק תעצים את התגובה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי התיאור וכל עוד לא ראיתם סממנים של ירידה בהתפתחות/משקל אין פה בכלל בעיה

וכעצה, ככל שתחפרו לה על אוכל ובדיקות זה יכול רק להעצים את ההפרעת האכילה שלא בטוח אם קיימת כרגע.

ודומיני שרשמתי את זה פעם.

אך בתי כרגע בת 14 ומעולם ועד היום מאז שעברה כפעוטה לאוכל מוצק היא לא נגעה בפרי או ירק.

כמה זה? נגיד 13 שנים בלי "כל הויטמינים המיוחלים".

המקסימום שבמקסימום זה מידה של כף גזר או תפוא' אם זה ממש מעורבב בתבשיל.

כן אוכלת מוצרים מן החי והגאנק הרגיל שילדים אהבים

ונחשו מה, לא חסר לה כלום, בריאה כ"שור" טפו טפו טפו.

בהתחלה היינו היסטריים, בדיקות דם וכו, עד שהפרופסור שלה בעל הרזומה הנכבד (רופא המשפחה) איים עלינו בתליה אם עוד פעם נשלח אותה לבדיקת דם

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...