Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מערכת גז לקאיה סיד בצפון

מיכאלהלי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

אני מעוניינת להתקין מערכת גז לרכב שלי.

קאיה סיד 2009.

נוסעת כ 530 ק"מ לשבוע רק לעבודה, בלי פרטי וטיולים.

הבנתי שיש 2 אפשרויות של גדלים, אחד גדול בתא המטען ואחד במקום הגלגל הרזרבי.

אשמח ללמוד מה כדאי להתקין.

כמו כן, גרה ליד כרמיאל - סחנין - - אשמח להמלצות היכן לעשות וכמה זה אמור לעלות.

תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן!

מיקום וגודל המיכל ניקבע על פע שיקול של מקום למטען, צריכת הגז של הרכב, וכמות תדלוקים רצויה.

אם את רוצה לשמור אפשרות למלא את תא המטען במלואו, אז כדי להתקין את המיכל במקום גלגל רזרוי. היית לי סובארו B4 עם התקנה כזו, נוח שיש צורך להוביל נפח ציוד גדול.

מיכל במקום גלגל רזרוי הוא כ 65 ליטר - 20% נפח התפשטות. זה משאיר אותך עם כ50 ליטר בפועל. צריכה של ליטר גז ל10 ק''מ, תביא אותך לתדלוק כל 450 - 500 ק''מ.

בשברולט מאליבו 3.5 שהייתה מוסבת גם כן, המיכל היה 'בויילר' צמוד לספסל האחורי.

בנפח של 80 ליטר. שולחן פיקניק או עגלת אמבטיה לא היו נכנסים לי לבגז', אבל מיכל במקום גלגל רזרוי היה מביא אותי למס' תדלוקים כמעא כפול וזה היה השיקול שלי בזמנו.

לכן את צריכה להחליט מה סדר העדיפויות שלך מבחינת האפשרויות האלו.

יש גם הבדל במחיר ההתקנה, מיכל קטן יעלה פחות מ 'בוילר' גדול יותר.

את ההתקנה אמליץ לעשות דווקא ב'גז פרו' עין המפרץ בגלל הנסיון החיובי שהיה לי איתם ב2. הרכבים שהסבתי.

מה שכן למדתי, זה לבקש בעת ההתקנה להשתמש במפצלים לא מפלסטיק לחיבור של הרדוקטור ( reductor ). כאלו מפלסטיק היו נסדקים די מהר וגורמים לעיבודי מי קירור.

עוד דבר חשוב, אין דבר כזה -זה נורמלי שדולקת מנורה ' בדוק מנוע ' בהתקנה וכיול איכותיים. לא משנה איפה תחליטי להתקין, עמדי על זכותך לקבל כיול מלא ותקין של המערכת.

יכול להיות שבשביל זה תצטרכי להחליף חיישני לאמדה אם הם 'עייפים' ברכבך, אבל חשוב לזכור שהרכב יתנהג רגיל לכל דבר בהתקנה נכונה.

בהצלחה!

Sent from my A0001 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי diveman

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...