Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי audi a6 2006

מנוע 2.4V6

בוצע לי החלפה של אטם שנמצא מתחת לפלאגים, לא אטם מכסה שסתומים

ובשביל להחליף אותם נאמר לי שצריך לפרק גם את הטיימינג.

החלפה של האטם הנל בוצע עקב חדירה של שמן אל הפלאגים

עכשיו כשהרכב עומד יש קצת רעידות בהגה ושאני נותן גז ועומד על טורים של 2 בערך אז יש רעש כמו חיכוך כזה מכיוון הטיימינג ורעידות ברכב

בנסיעה גם מרגישים את הרעידות בכל הרכב

במהירות בין 80 ל120 קמש

הטורים נעים בין 1600 ל2200 בטורים של המנוע

בוצע בדיקה של מחשב והוצגו 2 תקלות במנוע שלא היה לפני התיקון והחלפת האטם

הקודי תקלה הם P0346,P2075

לפי מה שהבנתי משהו שקשור לקמשפט..

אם מישהו יודע להגיד לי מה התקלה בדיוק ומה גורם לבעיות האלה והזיופים במנוע.., מישהו אמר לי שיכול להיות שהשרשרת טיימינג לא יושבת טוב.

תודה.

My Car: Audi A6 C6 2.4 V6 2006

פורסם

כבר נאמר כאן משפט בפורום:"אין צירוף מקרים,אלא הצטרפות של מקרים" ולכן,אין מנוס,אלא לחזור למוסך שבו בוצעה העבודה הרשלנית ויפה שעה אחת קודם לפני שיגרם נזק גדול (ואולי למנוע כולו עקב טיימינג שלא יושב במקום) ולדרוש בכל תוקף תיקון של התקלות,שבסבירות גבוהה "צצו לפתע" בגלל עבודה חאפרית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...