Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה ג'יפ יותר כדאי לקנות? Kia Sportage/ Hyundai Tucson/ Nissan Qashqai/ Honda CRV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Kia Sportage

Hyundai Tucson

Nissan Qashqai

Honda CRV

מי מהם הוא יותר טוב ובמה? מה יותר כדאי לקנות? אני יודע שהונדה יותר יקר מהשאר אבל אולי זה לא מה שקובע?..

מה תגידו?

פורסם

איזה בית הכי טוב לקנות?

איזה טלפון? טלוויזיה? מחשב, מקרר, המבורגר?

תפרט קצת מה הדרישות שלך, מה התקציב, מה חשוב יותר ומה פחות?

ככל שתשקיע בשאלה, ככה ישקיעו עבורך בתשובות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

עריכה: כבר השקעתי בתשובה :-)

הונדה crv הוא דגם ישן, עם מכלולים מיושנים מאד, מנוע אטמוספרי עייף וגיר פלנטרי 5 הילוכים בלבד, ללא שום מערכות בטיחות אקטיביות, דגם חדש הוצג בחו״ל.

יונדאי טוסון מגיע ללא בלימה אוטונומית שהיא מערכת הבטיחות האקטיבית החשובה ביותר. הפנים שלו עשוי מפלסטיקה פשוטה ואיכות ההרכבה לא מצטיינת. מעבר לכך דגם מחודש הוצג בחו״ל, עם דשבורד חדש לגמרי ועם כל מערכות הבטיחות.

שני הדגמים הללו צריכים להגיע לישראל בסוף השנה.

לקיה ספורטג׳ כמו ליונדאי טוסון מערכות הנעה שמרניות, מנועים אטמוספריים וגירים אוטומטיים פלנאטריים. היתרון הוא אמינות גבוהה. החסרון ביצועים ממוצעים וצריכת דלק גבוהה יחסית. הוא מגיע עם בלימה אוטונומית והתראה על סטייה מנתיב ותיקון היגוי אקטיבי. הדשבורד עשוי מפלסטיקה טובה, שאר הפלסטיקה על הדלתות מאיכות נמוכה. ואיכות ההרכבה טובה. המרווח טוב ותא המטען ממוצע. שמירת הערך מעולה. התמחור טוב (בייחוד במבצעים). הנעה במפתח בדגמים ההתחלתיים מאכזבת. הוא גם המוני מאד. אני אישית לא אוהב את העיצוב שלו. קניה סולידית מוצלחת. עריכה: הספורטג׳ גם עבר מתיחת פנים קטנה עיצובית בחו״ל, יגיע לישראל בסוף השנה. ייתכן שיהיו עוד שינויים שלא פורסמו.

ניסאן קשקאי, לא הצלחתי להגיע לתנוחת נהיגה נכונה, ברך רגל ימין פגעה בקונסולה המרכזית. פסל בשבילי את הרכב על אף שרציתי אותו. חומרי פנים טובים, מרווח פנים רק ממוצע וגם תא המטען ממוצע. גיר רציף עם מנוע בנזין גורמים על הנייר לביצועים איטיים, יש נהגים שמסרו שהם לא מרגישים בכך. גירסת הדיזל עדיפה, חסכונית ובעלת ביצועים טובים, מצד שני המנוע גס ורועש. מגיע עם בלימה אוטונומית והתראה מסטייה מנתיב.

אם הייתי צריך לבחור כרגע רכב מבין הנ״ל, הייתי בוחר בספורטג׳ 2 ליטר אורבן טופ, תמורה טובה למחיר וראש שקט.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

ג'יפ לא קונים, ג'יפ או מביאים או מעמידים.

אתה רוצה ג'יפ או קאיה\ניסאן\הונדה\יונדאי ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

וונאבי'ס מצאו לזה פתרון, קוראים לזה ג'יפון (עם פ' דגושה)

ג'יפ לא קונים, ג'יפ או מביאים או מעמידים.

אתה רוצה ג'יפ או קאיה\ניסאן\הונדה\יונדאי ?

פורסם

ג'יפ זה פאג'רו/לנד קרוזר/רנגלר.

אלה משפחתיות מוגבהות.

אם מעניין אותך שטח-זה לא הרכבים המתאימים.

סה"כ הרכבים דיי דומים,תעבור בסוכנויות,תעשה נסיעות מבחן ותחליט.

לטוסון וספורטאז' מגוון מנועים ורמות גימור-מה התקציב?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
ג'יפ זה פאג'רו/לנד קרוזר/רנגלר.

אם לדייק אז;

ג'יפ (JEEP) זה ראנגלר/קומפאס/צ'רוקי וכו'.

שום דבר ממה שצויין בשרשור לא נקרא ג'יפ.

בדיוק כמו שאנשים לא קונים פלאפון של אפל או סמסונג.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
עריכה: כבר השקעתי בתשובה :-)

הונדה crv הוא דגם ישן, עם מכלולים מיושנים מאד, מנוע אטמוספרי עייף וגיר פלנטרי 5 הילוכים בלבד, ללא שום מערכות בטיחות אקטיביות, דגם חדש הוצג בחו״ל.

יונדאי טוסון מגיע ללא בלימה אוטונומית שהיא מערכת הבטיחות האקטיבית החשובה ביותר. הפנים שלו עשוי מפלסטיקה פשוטה ואיכות ההרכבה לא מצטיינת. מעבר לכך דגם מחודש הוצג בחו״ל, עם דשבורד חדש לגמרי ועם כל מערכות הבטיחות.

שני הדגמים הללו צריכים להגיע לישראל בסוף השנה.

לקיה ספורטג׳ כמו ליונדאי טוסון מערכות הנעה שמרניות, מנועים אטמוספריים וגירים אוטומטיים פלנאטריים. היתרון הוא אמינות גבוהה. החסרון ביצועים ממוצעים וצריכת דלק גבוהה יחסית. הוא מגיע עם בלימה אוטונומית והתראה על סטייה מנתיב ותיקון היגוי אקטיבי. הדשבורד עשוי מפלסטיקה טובה, שאר הפלסטיקה על הדלתות מאיכות נמוכה. ואיכות ההרכבה טובה. המרווח טוב ותא המטען ממוצע. שמירת הערך מעולה. התמחור טוב (בייחוד במבצעים). הנעה במפתח בדגמים ההתחלתיים מאכזבת. הוא גם המוני מאד. אני אישית לא אוהב את העיצוב שלו. קניה סולידית מוצלחת. עריכה: הספורטג׳ גם עבר מתיחת פנים קטנה עיצובית בחו״ל, יגיע לישראל בסוף השנה. ייתכן שיהיו עוד שינויים שלא פורסמו.

ניסאן קשקאי, לא הצלחתי להגיע לתנוחת נהיגה נכונה, ברך רגל ימין פגעה בקונסולה המרכזית. פסל בשבילי את הרכב על אף שרציתי אותו. חומרי פנים טובים, מרווח פנים רק ממוצע וגם תא המטען ממוצע. גיר רציף עם מנוע בנזין גורמים על הנייר לביצועים איטיים, יש נהגים שמסרו שהם לא מרגישים בכך. גירסת הדיזל עדיפה, חסכונית ובעלת ביצועים טובים, מצד שני המנוע גס ורועש. מגיע עם בלימה אוטונומית והתראה מסטייה מנתיב.

אם הייתי צריך לבחור כרגע רכב מבין הנ״ל, הייתי בוחר בספורטג׳ 2 ליטר אורבן טופ, תמורה טובה למחיר וראש שקט.

תיקון קטן, להונדה CRV יש בלימה אוטונומית במהירות עירונית. עם שאר הדברים אני דיי מסכים.

מעבר לזה בעיני יש בקטגוריה הזאת היום אפשרויות עדיפות.

• תוכן חדש...