Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מבקש המלצה על בעל מקצוע מגדרה עד חדרה, שיכול לאבחן ולפתור את הבעיה הבאה:

המכונית מתניעה כהלכה.

לחיצה על הגז והרמת קלאץ' גורמת ל"החנקות" המנוע.

לאחר דקה של נסיעה, הבעיה נעלמת.

שגרת נסיעה: הרכב נוסע נסיעה קצרה של 8 ק"מ (הלוך ושוב = 16 ק"מ סה"כ) אחת לשבוע.

לאחר טיפול של החלפת פלאגים, הבעיה מסתדרת לפז"ם קצר.

סוג הרכב: מיצובישי קולט מודל 99, ידנית. מטופלת לפי הספר במוסך מצוין, אך מתמחה בכלי רכב שאינם מתוצרת מיצובישי.

תודה מראש לעונים!

פורסם
האם בדקה הזו מרגע ההנעה הסלד יציב?

הדקה הזו מנוצלת לנסיעה, כך שאני נותן הרבה גז, מעלה את הסל"ד, ומתגבר על ההשתנקות.

אילו לא הייתי נוסע כלל מרגע ההתנעה (שהיא קלה, אגב), הסל"ד היה נותר יציב.

תודה על המענה.

פורסם

לא כדאי לך פשוט לחכות את הדקה הזו במצב סרק ואז לצאת לנסיעה נעימה ללא תופעות? אני לא בא להתעלם מהתופעה אבל אם דקה המתנה זה מה שייתן חוויית נסיעה נורמאלית והבעיה לא מחמירה ליותר מזה אז חבל. אתה תיגש לבעלי מקצוע שכל אחד יחווה דיעה ויבלבל אותך ותתחיל פירוקים שלא לצורך וזה לא רכב צעיר...אז אם זו הבעיה שניתן להתגסר עליה עם המתנה קלה בסרק זה יהיה רק לטובתך. תנסה.

• תוכן חדש...