Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MuSay
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

קניתי רכב פולקסווגן פולו 2010 1.2 טורבו.

בבדיקה של הרכב, רשמו לגבי המנוע שיש נזילת שמן בגלל צינור נשם קרוע. ובאזור של מערכת הפליטה, רשום "נזילת שמן טורבו+קוד תקלה גדישה מתחת לערך הרצוי.

אז כשדבר אתי היועץ של מכון הבדיקה, אמר שיש נזילת בנשם וזה מוביל לבעיה של הטורבו. ושהנשם עולה בסביבות ה300 ש"ח להחלפה.

אתמול הלכתי עם הרכב למוסך מורשה, שם עשיתי טיפול לרכב, בנוסף בררתם אתם לגבי הנזילה הזאת. להפתעתי, התחילו להגיד לי שזו תקלה רצינית, אסור לנסוע באוטו לפני שאני מחליף צינור זה, ו"לא מבין איך נסעת כל הזמן כך".

טוב הגענו לשלב של הצעת מחיר, הוא רשם שני חלקים שצריך להחליף, שהם צינור ואקום ונשם למנוע. הוא אמר שהוא לא יודע אם שניהם מגיעים כחלק אחד או שהם שני דברים שונים (אם מישהו יכול להבהיר את הנקודה הזו אני אשמח), ושההחלפה תעלה לי 1600 ש"ח.

*אציין גם כי יועץ השירות שדיבר אתי רצה כמה שיותר לנצל ולגזול ממני כסף (למשל: נחליף לך את הצמיגים ב4 צמיגים חדשים, סינים, ב 1400 ש"ח)

זה מק"ט שלהם:

030103175B

03F133751B

אשמח לשמוע את דעתכם, מה ממליצים לי לעשות, ואיפה אני יכול להשיג את החלקים?

תודה!

פורסם

תתחדש על המכונית.

בת"א נמצא רון שהו מומחה למכוניות קונצרן פולקסווגן, מקצועי מאוד

ומגיעים אליו כך מרחוק, כך שהכי טוב לגשת אליו עם המכונית והוא יראה

מה בדיוק התקלה, עלויותיה, דחיפות (או לא) לתיקונה וכו' וכאן פרטי המוסך:

"מוסך רון", רח' ישראל ב"ק 18 ת"א, טל' 053-8094403.

בברכה - רפי לין

פורסם

לפני שאתה בודק חלפים אני מצטרף להמלצה על מוסך רון. אמין מאוד, מקצועי והכל בחיוך ובמחירים הוגנים. שווה להגיע אליו גם מרחוק.

• תוכן חדש...