Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים ויודעי הכל.

זומנתי לתת עדות בדיון פלילי כמי שהיה אחד ממאות נפגעים מעבירה מסוימת. (למעוניינים גגלו פרשת הטרור הרשתי).

הדיון במחוזי תל אביב, אני גר ליד בית שאן כשעתיים נסיעה.

מישהו משלם לי סכום ריאלי עבור הוצאות הנסיעה ויום העבודה שלי?

האם צריך להביא לבית המשפט מסמכים כדי לבקש זאת?

תודה מראש,

צביקי

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

השופט אמור לזכור לתת הוראה לתת לך סכום מסוים עבור נסיעות והפסד יום עבודה. זה לא בדיוק אחד לאחד עם מה שהוצאת או מה שהפסדת, אבל סביר שבגלל המרחק תקבל כנראה טיפה יותר.

בסיום העדות אתה יורד למזכירות וממלט טפסים עם פרטי חשבון בנק, והכסף יופקד אליך תוך מס' ימים.

אאל''ט הסכום שקיבלתי במתן עדות לפני כשנה היה 280₪

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לפני מס' חודשים נתתי עדות במשפט תעבורה,בסוף הדיון השופט שאל מה אני עושה למחייתי וקבע את הסכום שאני אמור לקבל תוך 30 יום,לא הייתי צריך לרדת למזכירות,נתתי את פרטי החשבון לעו"ד שזימן אותי (בפועל שולם אחרי קצת יותר מחודשיים).

• תוכן חדש...