Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניח שזה מעייף בגלל הסלד הגבוה בשיוט.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בשיוט בין עירוני רגוע אחרי 110 קמ"ש המנוע כבר ב3.5 סלד ואם אתה רוצה קצת להאיץ(כביש 6) הוא כבר נמצא קבוע ב4 אלף,הבידוד רעשים לוקה בחסר ובנוסף לשאגת המנוע יש לך טורנדו של רוחות באוטו....

ונסיעות ממושכות כאלה מניבות 12.5 קמ"ל.....ואני באותו שיוט אך משמעותית שקט ורגוע יותר עושה עם הסובארו 10.5קמ"ל

פורסם (נערך)

בקליאו 0.9 טורבו כשאתה מגיע ל 130 אתה גם בסביבות 3.5 אלף סל״ד, ב 100 אתה מעל ה 2000, גם רכב שלא בדיוק נועד לשיוטים במהירויות גבוהות מדי בכבישים בין עירוניים.

מה לעשות זו הקטגוריה של הסופר מיני הידניות עם נפח מנוע קטן, אני בספק שהאיביזה והפאביה עם ה 1 ליטר טורבו משייטות להן בכיף כאילו היו רכבי מנהלים.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

הם אכן משייטות בלי בעיה, גם מבחינת בידוד לפחות באיביזה וגם מבחינת מנוע שמרגיש זריז מאוד.

בלקיאו 3 במהירות 100 קמש ללא מזגן קיבלתי אזור 1/18 בערך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

כמה הסל״ד שלהן מראה ב 110 וב 130? זה מה שמעניין.

בקליאו טורבו המנוע גם שקט למדי ב 3.5 וזה לא מפריע לנסיעה מבחינת רעש, אבל זה כן בזבזני יותר וכן נותן תחושה לא נעימה שזה מאמץ את הרכב לנסוע ככה לאורך יותר מדי זמן, אבל אולי זה בראש שלי ואין עם זה בעיה.

ה 0.9 חסכוני למדי במהירויות בין עירוניות, מקבל 1 ל 20 לפחות בנסיעה רגועה במהירות 90-100.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

ללא קשר לסל"ד הרכב, מהירות 130 משמעותית פחות חסכונית ממהירות כמו 70-80. בין 70 ל130 הצריכה יכולה להיות כמעט כפולה. גם אם הסל"ד באזור רגוע יותר.

על 130 מהירות קבועה, יכול להיות שמנוע קצת יותר גדול יהיה קצת יותר חסכוני באמת, אבל בפועל החיים הם לא 130 קבוע ומנוע קטן יהיה הרבה יותר חסכוני ממנוע גדול יותר.

פורסם
בשיוט בין עירוני רגוע אחרי 110 קמ"ש המנוע כבר ב3.5 סלד ואם אתה רוצה קצת להאיץ(כביש 6) הוא כבר נמצא קבוע ב4 אלף,הבידוד רעשים לוקה בחסר ובנוסף לשאגת המנוע יש לך טורנדו של רוחות באוטו....

ונסיעות ממושכות כאלה מניבות 12.5 קמ"ל.....ואני באותו שיוט אך משמעותית שקט ורגוע יותר עושה עם הסובארו 10.5קמ"ל

איך הגעת ל-1:12.5 בכביש 6? הנתון הכי גרוע שמדדתי היה 1:16.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
איך הגעת ל-1:12.5 בכביש 6? הנתון הכי גרוע שמדדתי היה 1:16.

יש לך את אותה הקליאו 4 נטולת הטורבו כמו שלו?

וגם אם כן זה נשמע לי כמו צריכה מצויינת לרכב כזה קטן במהירויות גבוהות. נסעת על 110-120 לאורך כל הדרך בכביש 6?

פורסם

אכן צריכה כזאת התקבלה במסלול של כביש 6 מב"ש עד לצפון וחזרה.

רוב הנסיעה הייתי באיזור 110-120 אך עם עקיפות לעיתים.

ולדוגמא במסלול של כביש 90 מים המלח לי-ם המחשב גם הראה 1-11 קמ"ל כמובן הכל מדוד משאבה....

המנוע הזה חסכוני בנסיעה איטית במישור,שם בהחלט אפשר להגיע למחוזות 1/16.....

פורסם

אני מוציא כמעט באופן קבוע בירושלים באוטו עם אותו מנוע (דאצ'יה סנדרו) 1-15 בירושלים.

לא רואה למה לנסוע מעבר ל100 בבינעירוני עם המנוע הזה, שם בקרת שיוט ונח לי בימני.

פורסם
יש לך את אותה הקליאו 4 נטולת הטורבו כמו שלו?

וגם אם כן זה נשמע לי כמו צריכה מצויינת לרכב כזה קטן במהירויות גבוהות. נסעת על 110-120 לאורך כל הדרך בכביש 6?

הייתה לי קליאו 3 עם אותו מנוע בדיוק, לא רואה סיבה מהותית להפרשים בצריכת הדלק.

על פניו המשקל של הדור השלישי והרביעי זהה כמעט לחלוטין.

וכן, נסעתי על מהירויות כאלו לאורך כל הדרך בכביש 6.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
הייתה לי קליאו 3 עם אותו מנוע בדיוק, לא רואה סיבה מהותית להפרשים בצריכת הדלק.

על פניו המשקל של הדור השלישי והרביעי זהה כמעט לחלוטין.

וכן, נסעתי על מהירויות כאלו לאורך כל הדרך בכביש 6.

יפה שלא הפריע לך לראות את הטורים ככה גבוהים לאורך זמן ממושך, לי זה קצת מציק אבל אולי זה כי הרכב שלי יחסית חדש.

פורסם

הפריע, זה גם היה די רועש, אבל לא נסעתי הרבה בכביש 6, רוב הנסיעות הבינעירוניות שביצעתי עם הרכב הזה היו על 90-100 קמ"ש.

• תוכן חדש...