Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבריי.. אני כבר כמה ימים מטייל בין מוסכים ולא מצליח לדעת מה קורה אצלי ברכב.

יש לי רנו מגאן ספורט 2014 יפהיפיה שלצערי קיבלה מכה בגאנט האחורי בצד ימין. ישנם שפשופים על הגאנט ומבדיקה הגאנט לא פגום ולא האיזון שלו. מעבר לזה ההגה מוטה ימינה כשאני נוסע ישר כתוצאה מהמכה. הגלגל אובלי יש שמיניות.

מבדיקה במקום שעושה פרונט ישנה סטייה של 12.5 מ"מ בגלגל הימני אחורי. עכשיו הנאבה המיסב צלחת כמובן קיבלו עיקום השאלה אם גם הסרן האחורי. עלות הסרן יקרה מאוד ואני לא רוצה ללכת על זה בלי להיות בטוח במאת האחוזים. יש שאמרו לי שזה יכול להיות רק הנאבה והמיסב והכוונה כל הציר האחורי של הגלגל. ויש האומרים שאם הוא קיבל מכה אז כנראה גם הסרן ספג עיקום.

מה שבטוח חיצונית אי אפשר לראות שום עיקום על הסרן. מה עצתכם / דעתכם? האם יש מקום שיכול לבדוק את מידות הסרן ולדעת אם הוא עקום? אני מקרית גת ופה כנראה שאין מוסכים עם כל המכשורים והמחשובים. אין חי בעיה לנסוע למקומות באזור רק כדי לגלות מה זה בוודאות ולא לזרוק 3000 שקל בלי ביסוס שאכן הסרן פגום.

תודה לעוזרים!

פורסם
נסה את צמיגי ניסימוב בקרית גת , אנשים טובים .

אפריים יגיד לך הכי אמיתי מה הבעיה .

אמר שהוא לא מתעסק ושאלך למוסך חח

פורסם

אם הסרן האחורי קיבל מכה, הרי שמדובר בתאונה וזה מכוסה בביטוח המקיף שלך. העצה הכי טובה שאפשר לתת לך זה לפנות למוסך מורשה שיתנו הצעת מחיר, אם אכן גם הסרן האחורי חטף והמחיר גבוה משמעותית מההשתתפות העצמית שלך, ערב את הביטוח כולל שמאי ותקן את הרכב כמו שצריך. בהצלחה

פורסם

בוא רגע נסכם את כל מה שיכול לגרום לבעיות לדבריך - סרן, נאבה,מיסב,צלחת.

אתה מעדיף להמנע מהסרן ולהחליף רק את הנאבה,המיסב והצלחת.

השאלה- האם סרן מגיע עם אחד מהחלקים האלה (נאבה או מיסב, צלחת בטוח לא)

אם לא- אז תחליף את הנאבה,המיסב והצלחת ותבדוק אם הגלגל חוזר להיות ישר בפרונט.

אם לא יחזור להיות ישר תצטרך גם לשפץ או להחליף סרן.

אם הסרן מגיע עם אחד מהחלקים - תבדוק מה הפרשי עלויות בין קניית הנאבה והמיסב לקניית הסרן איתם ביחד , אולי זה זניח.

מקווה שהבנתי אותך ואתה הבנת אותי

Miata ND2

פורסם

אם הסרן מגיע עם אחד מהחלקים - תבדוק מה הפרשי עלויות בין קניית הנאבה והמיסב לקניית הסרן איתם ביחד , אולי זה זניח.

למה שהוא יחליף על חשבונו?! בשביל מה יש ביטוח מקיף לרכב?! לא מדובר כאן על קלקול אלא על מכה שהרכב קיבל וזה מכוסה ע"י הביטוח.

פורסם

כן הבנתי אותך. הבעיה שההפרש אינו זניח. סרן אחורי עולה במקרה הכי טוב 1500 במקרה הכי גרוע 2500 והוא כן מגיע עם הכל אבל גם העבודה לסרן כולה אזור ה1000 שקל.

ואין לי השתתפו עצמית יש לי ביטול כך שלא אשלם השתתפות אבל בטח הפוליסה תקפוץ, עבר יתלכלך. לא שווה.

אופציית המורשה באמת כנראה היחידה שיש. יש למישהו רעיון אחר למקום שמתעסק

פורסם

ואין לי השתתפו עצמית יש לי ביטול כך שלא אשלם השתתפות אבל בטח הפוליסה תקפוץ, עבר יתלכלך. לא שווה.

בכמה תקפוץ הפוליסה? דווקא בגלל שאין לך השתתפות עצמית, הכדאיות להפעלת הביטוח עולה מאוד. הפוליסה לא תעלה ב 1000 שקל לדעתי אלא בפחות ואתה מדבר כאן על הוצאה של 3000 שקל ויותר. חוץ מזה, מה יקרה אם תשלם את הסכום הזה מכיסך ובעוד חודש, שנה, יקרה מקרה אחר בו תצטרך להפעיל את הביטוח? גם אז לא תפעיל אותו כדי שהפוליסה לא תעלה? אז בשביל מה יש לך ביטוח?! ביטוח לא מפעילים כשמדובר במאות שקלים, לא באלפי שקלים. זו דעתי. עשה מה אתה מבין. בהצלחה.

• תוכן חדש...