Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מדובר בפיג׳ו 306 שנת 96 ידנית

קמ - 277k.

אשמח להמלצה על מוסך באיזור כפר סבא (עדיף), רעננה והסביבה לביצוע דיאגנוסטיקה לרכב, וטיפול בבעיות .

(אני יודע שיש כאן המלצות גורפות על גבע בתל אביב ואורן בחולון, אבל יהיה לי מסובך להגיע אליהם בגלל העבודה, ולכן אשמח לשמוע ממי שטיפל בצרפתייה שלו באיזור השרון והיה מרוצה :) )

הבעיות: חוסר סחיבה, גימגומים בסרק (הוחלף/ נוקה מנוע צעדים כבר כמה פעמים והבעיה נמשכת) , צריכת דלק גבוהה , וזיהום אוויר גבוה .

תודה,

אמיר

פורסם (נערך)

היה לי ניסיון לא רע עם מוסך בראל באזור התעשיה ברעננה, אבל זה היה לפני כמעט עשור. זה די תלוי באיש הדיאגנוסטיקה שעובד שם כרגע.

הם לא היו זולים, אבל לא ניסו לדחוף לך את האלמנט וכשהם תיקנו תקלה היא באמת תוקנה.

מצד שני, היה לי ניסיון פחות מוצלח עם פוספלד.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תודה רבה !

עוד מישהו יכול לחלוק מניסיונו למוסך דיאגנוסטיקה טוב באיזור השרון (עדיף ניסיון בצרפתיות :) ?

פורסם

כדי לאבחן את הבעיות שהזכרת לא צריך מוסך לצרפתיות אלא מישהו שיש לו את הידע והציוד הנכון. האם כל צילנדר נבדק בניפרד מבחינת הצתה, דלק, קומפרסיה?

פורסם

היי מאור,

מישהו כזה בדיוק אני מחפש - מקצועי ואמין.

הצילינדרים לא נבדקו, פשוט מחפש את המקום המתאים לקחת אליו את האוטו לבדיקה / תיקונים

פורסם

אני ממליץ לך בכל זאת לעשות מאמץ ולסוע לאורן או לגבע.

עדיף לסוע פעם אחת למוסך שמבין מה הוא עושה בדגש על רכבים צרפתיים מאשר ליפול על מוסך שסתם יאלתאר ויעשה לך נזק מכני וכלכלי.

בגלל ניסיון עבר מר אישית אני נוסע לאורן שירותי רכב מאשקלון בכל פעם שאני צריך לתקן או לטפל באחד הרכבים הצרפתיים שלי.

פורסם

תודה רבה,

אני מניח שזה מה שאעשה, מכיוון שלא קיבלתי שום המלצה עדכנית על מוסך מומלץ באיזור,

והייתי רוצה יחס טוב לזקנה :)

פורסם

ב 306 במודלים האלו אין שום דבר מסובך.

אני מהמר שהבעיה שלך (רוב הסיכויים) תסתכם בצינורית וואקום לחיישן MAP שנקרעה, או בחיישן חמצן שהתעייף ולא מתפקד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...