Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני מתלבט בין המכוניות הבאות מ2015 והיתי שמח לקבל את חוות דעתכם, בעיקר במה שנוגע לאמינות ובטיחות. אני מתכנן לקנות יד ראשונה מפרטי.

מאזדה 3

הונדה סיוויק סדאן

יונדאי i35

טויוטה קורולה

תודה רבה,

אסף

פורסם

הייתי מתמקד במאזדה 3 או בטויוטה קורולה.

הI35 והסיוויק במיוחד הם דגמים ותיקים ומיושנים ביחס לקורולה ולמאזדה.

מבחינת אמינות אני לא חושב שיש פה דגם אחת שנחשב לבעייתי או ששמעתי על בעיות כרוניות שלו.

לשימוש משפחתי הקורולה עדיפה תודות למרווח פנימי עדיף מאחור ותא מטען גדול יותר.

פורסם

מעניין אם באותן שנים המאזדה הגיעה עם מערכות אקטיביות כפי שיש החל ממתיחת הפנים של 2017, אם כן, אני חושב שהיא תהיה בחירה עדיפה בנושא הבטיחות. אם מדובר ב-2.0 אז היא כמובן עדיפה גם בביצועים ובאופי תפעול הגיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המאזדה הגיעה עם בלימה אוטונומית במהירות עירונית כסטנדרט בגרסת אקטיב והספיריט הגיעה גם עם אורות אדפטיבים והתראה על סטייה מנתיב , אולי היא הייתה המשפחתית הראשונה שהציעה אותן.

פורסם

היום בדגם הבסיסי יש בלימה אוטונומית עד 80 קמ"ש והתראה על סטייה מנתיב.

אם כך, נראה שדגם מאובזר של המאזדה יכול להיות עדיף על הקורולה אם הבטיחות חשובה לו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ב-2015 היתה כבר בלימה אוטונומית? אני חשבתי שהם הוסיפו את כל הדברים האלה רק ב-2017 באמת. באופן כללי, אני לא לגמרי מבין עד כמה הפיצרים האוטונומיים חשובים/האם אפשר לסמוך עליהם. התראות אפשר לקבל עם התקנת מובילאיי נכון?

תודה רבה!

פורסם

אחלה, תודה רבה.

עכשיו, הדליקו אותי קצת על אוטו חדש דרך ליסינג תפעולי פרטי.. והשאלה שלי היא: האם התשובה לגבי 2015 (מזדה והונדה) היא אותה התשובה אם חושבים על מכוניות חדשות - 2018?

אני מדבר על השוואה בין מזדה 3, הונדה סיוויק (סדאן או האצ׳בק חדשה שלדעתי היא די גדולה), טויוטה קורולה, ויונדאי אלנטרה..

תודה!

פורסם

לא, ההונדה סיוויק הוחלפה ומדובר בדגם חדש עם מנועי טורבו, דגמי ה1.5 מאובזרים היטב (סדאן והאצ') והליטר טורבו בהאצ' גם כן מאובזר כמו שצריך. רק הסדאן 1.6

מגיעה ערומה וברור שהיא הגיעה במיוחד לליסינג.

לקורולה ב2018 יש אבזור בטיחות (התראה על סטייה בלימה אוטונומית ואורות אדפטיבים) , אבל הסיוויק וה3 עדיפות עליה בהיבט הזה כי הם מוסיפות תיקון אקטיבי

לסטייה מנתיב ובסיוויק יש גם בקרת שיוט אדפטיבית.

על האלנטרה אין מה להסתכל. אם אתה רוצה לשקול יונדאי, אז האיוניק מגיעה עם אבזור מכובד בהחלט ותהיה חסכונית יותר מכל מה שציינת כאן.

• תוכן חדש...