Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש יחידה פנימית למזגן כי ההילוכים הפנימיים תקועים וכנראה אין לאף אחד את המומחיות לפתוח אותה ולתקן אותה. כל השרשורים על פירוקיות הם די מיושנים אז אני שואל שוב. המוסך המליץ להשיג את החלק הפירוקיה, כי חדש עולה כ-10000 ש"ח. מה הפירוקיות הכי גדולות בארץ? עדיף במרכז אבל אין לי בעיה לנסוע. רכב נדיר יחיסי, אבל נציג המוסך היה די בטוח שאני אוכל להשיג חלק כזה. תודה מראש.

פורסם

תנסה את ווייצמן חלפים - אבל אם כבר פירקת את החלק או אם אתה יכול לפרק אותו תבדוק מה מהמק"ט ומה המחירים בחו"ל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תבדוק באיי ביי. או המאגר בראשלצ

אני אנסה את איביי, אבל יש לי תחושה שמדובר בחלק בעל דמי משלוח רציניים. אני אקפוץ למאגר היום, תודה.

תנסה את ווייצמן חלפים - אבל אם כבר פירקת את החלק או אם אתה יכול לפרק אותו תבדוק מה מהמק"ט ומה המחירים בחו"ל.

אני אקפוץ לוויצמן היום, תודה. לא פירקתי את החלק עצמו, חלק מהבעיה שהגישה מוגבלת בלי להורי את הדאש. אבל אני יודע מה המק"ט, אני אוכל לבדוק את זה, ההורים שלי גרים בבריטניה, אולי יהיה יותר זול שם (אבל שום יש את העניינים של דמי משלוח ומע"מ.

פורסם

חלפים מאנגליה עלולים שלא להתאים עקב ההבדל של הגה ימין/שמאל. תבדוק היטב לפני.

בנוסף, במידה ומדובר בבעיה ידועה ומוכרת בדגם, הייתי מוותר על חלק חליפי כי יש מצב טוב שגם בחלק משומש זה עלול לקרות במהרה וההחלפת החלק מסובכת.

חפש לפי מק״ט חלק חדש בחו״ל.

פורסם
חלפים מאנגליה עלולים שלא להתאים עקב ההבדל של הגה ימין/שמאל. תבדוק היטב לפני.

בנוסף, במידה ומדובר בבעיה ידועה ומוכרת בדגם, הייתי מוותר על חלק חליפי כי יש מצב טוב שגם בחלק משומש זה עלול לקרות במהרה וההחלפת החלק מסובכת.

חפש לפי מק״ט חלק חדש בחו״ל.

אני אבדוק את העניין של ההגה, אני מניח שלקנות לפי המק"ט יהיה בסדר. לא בעיה נפוצה בכלל.

בדקת במקרה תאימות עם רכבים אחרים של הקונצרן?

לא, ואין לי מושג אין לבדוק דבר כזה. הכוונה שהחלק לא רק של לקסוס?

פורסם

באופן מפתיע, אני חושב שהסתדרתי. לא היה במאגר, אבל הוא הפנה אותי ליהודה יזדי ממש קרוב לשם. היה להם את זה, שילמתי 1500₪ פלוס מע'"מ, הם יפרקו את הרכב מחר ויישלחו ישר למוסך לקסוס. לא יודע איך ייגמר אבל עד עכשיו כנראה סבבה. שרות מקצועי ולעניין.

• תוכן חדש...