Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז חפרתי את האינטרנט והבנתי שבגלל שלא ניתקתי את המינוס כשעבדתי על החשמל של הרכב, נדלקה תקלת 'כרית אוויר' ברכב ועכשיו הנורה לא עוזבת אותי (ואני צריך לעשות טסט) :roll:

אני גם יודע שאפשר לתקן את התקלה בקלות ע"י איפוס בעזרת VAG Diagnostic Tool, אבל לצערי אין לי אחד כזה זמין. ניסיתי לבדוק אם אפשר בעזרת התקן OBD2 Bluetooth אבל נראה שהוא יכול לגשת רק לסקטור אחד של בעיות, בעיות מנוע.

יש למישהו רעיון עבורי חוץ מלגשת למוסך ולשלם 500 ש"ח על איפוס קוד תקלה?

עריכה: אגב, אני מתל אביב ויכול בקלות להגיע מתי שנוח לכם לכל מקום באיזור המרכז :)

תודה

עריכה אחרונה על ידי ערן-
פורסם

אני מתל אביב ויכול להגיע לכל איזור המרכז בהתראה קצרה. ערכתי את ההודעה המקורית עם המידע הזה. לא ציפיתי בכלל :)

תודה רבה!

פורסם
רוב הסיכויים שמוסך רון בתל-אביב יבצע לך את העבודה חינם אין כסף או תמורת שאורמה+קולה.

לבקש לדבר עם מישהו ספציפי?

פורסם
אני מראשון ואם עוד לא הסתדרת אצל רון , אתה מוזמן

המון המון תודה ל-aviady1 ול-Shsul-c על ההצעות הנדיבות, ותודה מיוחדת ל-tomerR שבסבלנות ומהירות עזר לי לפתור את התקלה בתוך דקות!

• תוכן חדש...