Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים ,

מחפש תוספת רכב לעסק עקב כניסת עובד לחברה , אליו אעביר את ה-107 שלי ומחפש להשתדרג במעט.

מחפש : איבזור , קומפקטיות ככל האפשר , תא מטען.

רק ידני

הלכתי לסוזוקי לנסיעת מבחן על הבאלנו כבחירה ראשונה אך הידנית מגיעה ערומה ומיושנת ותוך שיחה עם הסוכן עברנו לבדוק את הסוויפט החדשה שמגיעה באיבזור מלא גם בדגם הידני במחיר של 78K.

קפצתי לסיטרואן\פיג'ו לבדוק תחרות ומציעים לי את הקקטוס טורבו ידנית באיבזור מלא באותו מחיר בערך בעיסקת 0 ק"מ וגם את הקקטוס ידנית רגילה באיזור 70K ל 0 ק"מ

 

מכיר את חיבת הפורום לקקטוס אך תוהה :

1. האם אובדן הערך ל 0 ק"מ הוא דיל ברייקר ?

2. עוד חצי שנה-שנה דגם חדש לקקטוס , עפ"י לובינסקי כנראה רק האוטומטית תגיע ולא ידנית אך עדיין מפחד שהערך יירד משמעותית.

3. אכנס לעסקת בלון כך ששווי הרכב בתום התקופה הוא מהותי אם ארצה להחליף

4. הסוויפט באמת נהדרת ודגם חדש למעט תא המטען הקטנצ'יק ולכן ממשיך לחפש.

 

אשמח לחוות דעתכם

פורסם

אם ירידת הערך מטרידה אותך - אז סוויפט

אם מחזיק באוטו שנים ארוכות, אז ירידת הערך מתאזנת - חד משמעית קקטוס

ציטוט

יבגניפ כתב:

 

אוף. למה אני מגיב פה? 

 

פורסם

ברשותך אתייחס לסוויפט כסוויפט ואתעלם מהתוספת המיותרת של מכשירי תנועה לשם שלה, עברנו את שנות ה90 ועידן הסופר וגרנד.\

באפס ק"מ אתה קונה בזול ומוכר בזול, לכן העסקאות האלה עדיפות לטווח ארוך של 4 5 שנים, בהן ההפרש שנובע מהיות הרכב 0 ק"מ מתעמעם.

במקרה של הקקטוס לא מדובר בדגם חדש לחלוטין אלא במתיחת פנים, אבל כנראה ההבדל העיקרי לטובתה יהיו מערכות בטיחות אקטיביות במקום מובילאיי בהתקנה מקומית.

מבין שלישיית הקטנות של סוזוקי גם אני מצאתי את הבלנו מיושנת מבפנים ביחס לאיגניס ולסוויפט, והסוויפט מאובזרת בצורה סבירה ביותר לסופרמיני ידנית , אבל קצת מפריע החסרון של מערכות בטיחות אקטיביות (למכשירי תנועה לא מפריע והם כנראה מרוויחים יותר עם מובילאיי).

מה עם האיגניס באמת?

פורסם

הקקטוס החדש יהיה דגם חדש לחלוטין.

לא מדובר במתיחת פנים.

מערכת המתלים תהיה שונה וגם המיצוב שלו בתוך סיטרואן יהיה שונה

 

 

Sent from my Le X829 using Tapatalk

פורסם

תודה לכולם על התוספות והחידודים ,

הלכתי בסוף על הסוויפט כי לא יודע אם אחזיק את הרכב מעבר ל- 3 שנים והשינוי הקרוב של הקקטוס הוא מהותי מדי בשביל לקחת סיכון לדעתי.

כאמור , מדובר על גיר ידני ועניין הטורבו פחות מהותי לי כי הטורבו של הקקטוס גם כך יותר משמעותי בנסיעה עצמה ולא בזינוק ומעדיף לא לתת לעצמי יותר מדי כוח ביד :-) פחות כוח פחות דוחות .

 

השיקול של האיגניס הוא מעניין מאוד וסיבך אותי אבל זה שהדגם חדש ומאובזר וגם יפה יותר כך שגם אישתי אולי תיסע עליו לפעמים ותשאיר לי את הקרוסאובר זה גם שיקול.

 

שוב תודה לחברי הפורום המקצועי בארץ

×
×
  • תוכן חדש...