Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

XBOX ONE מארה"ב?

סולל הדרך
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, S עובד חלק כולל התקנת משחקים שנרכשו בארה"ב כחלק מהבאנדל ורכישה של משחקים אונליין ודיסקים כאן בארץ.

רק להחליף כבל או לשים מתאם לשקע ישראלי.

מציע להשתמש בכבל ה-HDMI שמגיע עם הערכה ולא כבל HDMI גנרי, זה יבטיח קצב העברת נתונים מתאים.

תבלו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה, הבוקסינג דיי בדרך, אעדכן בגמר הרכישה

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

בוקסינג דיי לא ממש השפיע על המחיר, נרכש, תם הטקס, תודה לעוזרים

המחיר 199 ירוקים לקונסולה ועוד 60 מרשרשים לכל שלט. IMG_1853.JPG

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בוקסינג דיי לא ממש השפיע על המחיר, נרכש, תם הטקס, תודה לעוזרים

המחיר 199 ירוקים לקונסולה ועוד 60 מרשרשים לכל שלט. [ATTACH]498347[/ATTACH]

אם אני לא טועה זה כמעט המחיר בארץ

לאחי הקטן נרכש דגם כזה באילת בעלות 1,100 שקלים

כולל 2 שלטים ומשחק FORZA

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
אם אני לא טועה זה כמעט המחיר בארץ

לאחי הקטן נרכש דגם כזה באילת בעלות 1,100 שקלים

כולל 2 שלטים ומשחק FORZA

זה 3 שלטים סה״כ מה שאתה רואה פה

(ובמאמר מוסגר - השלטים האלו היו במבצע של 45-50 דולר לאחד , והS בתצורה הזו היה במבצע של 179 דולר - כלומר אם משהו היה מהיר על ההדק - כל זה היה עולה לו 270 דולר , או עם שלט אחד 230 דולר שזה פחות מבארץ - גם באילת)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

1. אני לא גר בארץ

2. לא סובל ולא סבלתי את אילת

3. אז שילמתי 20 דולר יותר למכשיר ועשר יותר לכל שלט... בשביל 40 אני באמת לא הולך להשתגע גם המטרה הייתה שזו תהיה מתנה מהסבא. כך שסבא נכנס עם הילד לחנות ויצא עם מתנה. גם זה שווה משהו.

• תוכן חדש...