Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 9000 ש"ח

fdgrgh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני מחפש רכב במחיר עד 8-9 אלף ש"ח. אני מחפש רכב אמין וחסכוני, עדיף אם צריכת דלק לא גבוהה מדי. שנת 2002-2003 ואילך. עדיף אוטומט. רמת אבזור פחות חשובה, מעדיף עם abs. הרכב נועד לנסיעה ללימודים ולעבודה כל יום כ 30 ק"מ ביום סך הכל. רמת ההבנה שלי בנושא די נמוכה ולכן אם לא ציינתי משהו חשוב, בבקשה תודיעו לי. עד עכשיו מצאתי יונדאי גטס 1.4 אוטומט שנת 2006 ו פיגו 206 טיפטרוניק שנת 2006 ואשמח גם לחוות דעת לגבי שני הרכבים האילו. תודה מראש לעוזרים!

פורסם

הגטס בהחלט אופציה טובה, רכב פשוט שנחשב לאמין, כדאי לחפש ברמות איבזור gli/glx/gls כיוון שברמת איבזור הפופולרית glf יש כרית אחת וללא abs. כמו כן ב2006 הרכב עבר מתיחת פנים וקיבל מנוע חזק יותר ומעט חיסכוני יותר אבל בגדול הגטס לא רכב חיסכוני.

הפיגו נוחה יותר כאשר נקודת החולשה יכולה להיות הגיר וידית איתות. למרות שלחבר יש כזאת קרוב ל 6-7 שנים ומגלה אמינות טובה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הגטס בהחלט אופציה טובה, רכב פשוט שנחשב לאמין, כדאי לחפש ברמות איבזור gli/glx/gls כיוון שברמת איבזור הפופולרית glf יש כרית אחת וללא abs. כמו כן ב2006 הרכב עבר מתיחת פנים וקיבל מנוע חזק יותר ומעט חיסכוני יותר אבל בגדול הגטס לא רכב חיסכוני.

הפיגו נוחה יותר כאשר נקודת החולשה יכולה להיות הגיר וידית איתות. למרות שלחבר יש כזאת קרוב ל 6-7 שנים ומגלה אמינות טובה.

תודה רבה על העזרה. יש לי רק כמה שאלות. שמעתי על מתיחת הפנים של הגטס והבנתי שהדגמים של האמצע השני של 2006 הם כבר אחרי המתיחה, איך אני יכול לזהות אותם? וגם, האם יש הבדל באיכות ובאמינות בין הפיגו 206 באוטומט רגיל לבין הטיפטרוניק? כי אמרו לי להתרחק מה 307 טיפטרוניק, אבל רני לא יודע מאיזו סיבה.

לדעתך כדאי לי ללכת על אחד מהדגמים האילו או שיש אולי רכב אחר שיותר מתאים לצרכים שלי?

פורסם (נערך)

לפי הפנסים מקדימה, תריץ בגוגל חיפוש יונדאי גטס 2003 למשל וגטס 2007 ותיראה את ההבדלים. כמו כן המנוע לפני מתיחת פנים היה 1.35 ואחריה 1.4.

טיפטרוניק זה לא גיר, זאת אופציה להעביר לבד הילוכים.

אישית הייתי הולך על הגטס.

לפני מתיחת פנים

zj6yw4.jpg

אחרי

263czcy.jpg

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה עם סוזוקי איגניס 2003-06? אמינות טובה מאד, יש 2 כריות אויר וABS, תקרה גבוהה שמאפשרת להכניס מטען גדול יחסית כשמקפלים את המושבים האחוריים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אפזר לקנות רכבים במחירים האלה.

עדיף רכבים עם היסטוריה מוכחת ושעברו חיים תקינים לפני. קח בחשבון גם הוצאות תיקונים כי אין דבר מושלם.

בטווח הזה הכי חשוב זה מצב הרכב ופחות יצרן הרכב.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני דווקא הייתי מציע ללכת על פיאט פונטו. מדובר ברכב לא רע בכלל שהאחזקה שלו תשאיר את הכיס שלך שפוי. בתקציב כזה לא הייתי מחפש הרפתקאות נוספות. הרכב הזה זול לאחזקה, צריכת דלק תהיה טובה יותר מהגטס שהוזכרה כאן ואמינות לא רעה בכלל (מנסיוני, תלוי באקזמפלר כמובן).

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...