Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר שלא הצלחתי למכור את הטויוטה שלי בדעתי להוריד אותה מהכביש. קבלתי הצעות לא מעטות לרכישה לחלקים כולם מערבים שפנו אלי. חלקם טוענים שיש להם מגרש בארץ כך שאם זה נראה שאין בעיה בהנחה שיציגו תעודת זהות ישראלית .חלקם לדעתי תושבי השטחים. האם יש בעיה במכירה לחלקים של רכב שהורד מהכביש לתושבי שטחים?. האם מדובר בסוג של קומבינה כלומר קונים לחלקים בפועל מעבירים את הרכב לשטחים ומוכרים כרכב שלם היות ושם המחירים גבוהים יותר?

פורסם

מה שחשוב זה שתוריד אותו מהכביש.

בשביל הסר הספק אני גם הורדתי בזמנו לוחיות זיהוי.

והרכב נמסר.

מרגע זה הוא כבר לא בעיה שלך ואין שום חשד ועניין.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

מוסיף

תעשה רק עם הרוכש זכרון דברים שבהם ייכתב

הרכב הורד מהכביש לצמיתות מיועד לחלקים בלבד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ברור שאוריד לוחויות רישוי ואעשה הסכם מכר שהרכב הורד מהכביש

אני רק חושש ממצב של בעיות עתידיות אם הרכב יסע בשטחים יגיע בדרך לא דרך ולמשל תוצג לי ת.ז מזויפת אז יבואו אלי בשאלות

אבל לא נראה לי שיש איזה חשש למשהו פסול מצידי

פורסם

בכדי להיות מכוסה לחלוטין, הורד את הרכב מהכביש, צלם את רשיון הרכב האדום שתקבל על נייר A4 (כל מדפסת עם סורק עושה את זה היום).

מתחת לצילום הרשיון, כתוב את זכרון הדברים וששניכם תחתמו.

בצורה כזו, אין לרוכש הרכב שום תירוץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

להוריד את הרכב מהכביש במשרד הרישוי (הרישיון האדום)

חשוב מאוד מאוד.. שלא יהיו לך הפתעות אח"כ.

גם רשימת ההורדה מהכביש בהסכם המכירה - אבל העיקר..

אתה צריך ללכת למשרד הרישוי ולבצע את ההורדה בפועל.

לא לסמוך על הבטחות או ההסכם.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אם אתה רק מוכר חלקים - אז אין לך בעיה.

תמכור הכל חוץ מהשלדה.

אם אתה מוכר את כל הרכב לחלקים קומפלט - אז כמו שאמרו לך - זכרון דברים והורדה מהכביש.

• תוכן חדש...