Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ממגרש עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

רוצה לעשות טרייד אין בעיקר בגלל הנוחות ולא ממש יכול להישאר בלי רכב.

כרגע יש לי GOLF 1.6 Comfortline 2003 ידנית

קיבלתי עליה הצעה ממגרש על סך 5K .. והמחירון שלה לפי יצחק לוי הוא 12K -6% על ידני (11,280)

בעיקרון המגרש היה קצת חשוד לא כל כך היה ברור אם הוא נותן לעשות סיבוב על הרכבים אז כרגע מחפש במגרשים אחרים.

אשמח גם לשמוע על חוויות קניה ממגרשים, אם הם נותנים לעשות סיבוב באוטו .. ואם יש מגרשים מומלצים בצפון

בעיקר מחפש גולף דור 6, קצת קשה למצוא אותם במגרשים.

הייתי שמח לשמוע חוו"ד על הרכב הזה

איך הגרסא של ה 1600 ואיך ה 1.2TSI, הבנתי שהגיר יכול להיות בעייתי ?

ולמה ראיתי שגולף אותה גרסה יש ידית הילוכים שונה, יש את זאת הישרה וזאת עם הכפתור בצד.

בעיקרון יכול להיות פתוח לעוד רכבים וגם גמיש מאוד בתקציב אם יש סיבה מספיק טובה.

תודה לעוזרים :-)

פורסם

הפורום מלא בחוויות רכישה ממגרשים חשודים - רכבים עם מנועים וגירים גמורים, אחרי תאונות שהשביתו את הרכבים והוחזרו לאחר ריתוכי שלדה.

בקיצור, למרות שזה יותר נוח, תמכור לבד ותקנה מאדם פרטי ( אפשר גם בסדר ההפוך ).

עדיין לא הבנתי מה התקציב שלך ומה גודל הרכב שאתה צריך. אם זה בסגנון של גולף, הייתי מחפש מאזדה 3 האצ'בק ורצוי עם מנוע 2000.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

מגרשים פרטיים לא הכי מומלצים- רוב הרכבים אחרי תאונה כזו או אחרת עם עבר טיפולי ותחזוקתי מפוקפק/ק"מ גבוה או רכב שעבר דיאטת ק"מ.

בתקציב של 50,000 מגרשים אמינים שהייתי מחפש אצלם משהו- אוטו דיל/טרייד אין של סוזוקי בצ'ק פוסט/UMI בצ'ק פוסט וחברות הליסינג: אלבר/אלדן/לובינסקי/הרץ.

גם בחברות הגדולות,אלא אם כן אתה בעל כיסים עמוקים ועצבים של ברזל השילוב TSI+גיר DSG 7 לא מומלץ בעליל במיוחד שבתקציב שלך,לא תמצא אחת מעבר ל 2013 ואין לך יותר אחריות מורחבת על הגיר (שנתונים לפני חוץ מהגיר היו בעיות עם שרשרת תזמון והמותחן שלה).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תוותר על עניין הטרייד אין.

הסכום שמציעים לך על הרכב נמוך מאוד וגם על הרכב שתיקח סביר להניח שתשלם מחיר יקר יותר(כך שיוצא שבעצם תישתן להם אותו במתנה).

לדעתי אם מתאפשר-תישאר עם הרכב עד לקניית הרכב החדש ומקסימום יהיו כמה ימים שתהיה עם 2 רכבים(ואם ממש בא לך להעיף אותו מהר,עם נתונים סבירים ב5K שהטרייד אין הציעו לך תעיף אותו מהר).

מעבר לזה ממליץ בחום לוותר על קניה ממגרש ולנסות למצוא רכב שמור ממישהו פרטי(גם אם יקח עוד קצת זמן).

בהצלחה

פורסם

מכיון שאתה נוהג על ידני אני מציע לך לשקול אפשרות שכירת רכב כפתרון ביניים עד שתמצא רכב שתאהב.

במצב דומה שכרתי לפני כמה חודשים ספארק ב2100 לחודש ולמעשה זה פחות כי אין ביטוח , רישוי ואחזקה.

אולי נראה יקר אבל תחסוך לך את התענוג להגיע למגרשי הרכב , לקנות בלחץ וליפול על רכבים שחוטים.

אני מצאתי כך רכב שמור , יד ראשונה , מעט ק"מ מקרסו טריידאין

פורסם

הפרש המחיר בין המחיר שתקבל בטרייד למחיר שתקבל במכירה עצמאית יכסה לך שכירת רכב לחודש חודשיים. תוסיף את העובדה שהשוק די מוצף בכלי רכב בתקציב שלך, כך שסביר שתצטרך רכב שכור לתקופה קצרה יחסית.

את המסקנות תסיק בעצמך.

ריאלית לא בטוח שתקבל מחיר אפילו קרוב למחירון במכירה פרטית אבל כנראה יותר ממה שהציעו לך. בנוסף אתה תגלה שכשבאים עם כסף מזומן - הגמישות גדולה בהרבה. קח בחשבון שבאופן (מפתיע?) רוב הסיכויים שהמגרש מחשיב רכב כמו שלך כערך שלילי כי ההתעסקות איתו עולה יותר משוויו.

תנסה לשלוח חבר למגרש אחרי שהיית בו וקבלת הצעת מחיר על רכב מסויים, ויתכן שתגלה שהחבר קיבל הצעה נמוכה יותר למזומן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

:-( תסבוכת רצינית.

לא יודע אם יהיה לי את הכוחות להתעסק עם השוק הפרטי, והאפשרות של הלשכור רכב עלתה לי אבל למכור\לקנות פה הבעיה.

פשוט יש לי מין הרגשה כזאת שאני כבר ממש חייב להחליף רכב (בעדינות).

vladclar - בעיקרון אני דיי נעול על הגולף עם זאת יכול לשמוע על הצעות אחרות.

בנוסף הגולף היא ממש בעייתית מבחינת שידוך מנוע גיר בכל הגרסאות ?! שהתלבלבתי עם כל הגרסאות כבר.

יש את ה HIGHLINE 160 כ"ס

יש 1.2, 1.4, 1.6 ויש כאלה שלא מצויין שהם DSG איך אלו ?

והאם הדור השביעי גם בעייתי ?

ולגבי התקציב הייתי שמח לא לעבור את ה 50K אבל אם יש סיבה מספיק טובה יכול לעבור.

עריכה אחרונה על ידי Hitman581
פורסם

עשה לעצמך טובה, הקשב לעצות שנתנו לך. לא משנה כמה תנסה לשכנע אותנו שכדאי, אנחנו נגיד לך שלא כי לרוב יש סיבה למה הרכב הגיע למגרש פרטי.

בסופו של דבר אתה תעשה רק מה שאתה רוצה, אך גם אני מצטרף להמלצה החמה של לקנות רק בשוק הפרטי או מקס' במגרש גדול ומוכר.

פורסם

אני דווקא בדעה שאין לפסול מגרשים על הסף בעיקר בגלל שבשל חולשת השוק יש לא מעט מכוניות טובות שמגיעות למגרשים.

הנקודה שאני מנסה להבהיר היא שהחלפת הרכב במגרש תהיה יקרה בהרבה ממכירת הרכב בשוק הפרטי ורכישה במגרש.

זה שתמכור בשוק הפרטי לא מחייב שתרכוש בשוק הפרטי. מעבר לעובדה שבשל ערכו הדי זניח של הרכב הנוכחי שלך הייתי רוכש לפני שהייתי מוכר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי בעוד כמה מגרשים ובמגרש אחד מאוד קרצה לי GOLF MK7 (מתיחת התקציב ל איזור ה 70K) היא 2013-2014 לא זוכר בדיוק עם קצת מעל 100K קילומטר ובבדיקה שלי ראיתי שהחליפו כנף שמאל, באתי לסוכן ושאלתי מי יכול לתת לי פרטים מורחבים,להפתעתי הסוכן ציין את החלפת הכנף וטוען שרק הכנף הוחלפה ללא תאונה, מה שקצת נשמע לי תמוהה .. מה אתם אומרים ?

בנוסף מצאתי MK6 מבנאדם פרטי על פניו הכל נשמע טוב רק ששאלתי לגבי היסטוריית טיפולים, הוא אמר שאין לו כי הוא הביא מוסכניק שייטפל לו בבית..

פורסם

אל תקנה רכב ממגרשים מפוקפקים, אל תקנה רכב מאנשים שטוענים שהם מטפלים בבית עם איזה חאפר שמגיע.

אם אתה מוכרח לקנות ממגרש, אז לך לאוטודיל, זה אמנם יהיה יקר יותר ממגרש סוג ז' אבל הסיכויים שידחפו לך שם איזשהו זבל הם נמוכים יותר.

V5

• תוכן חדש...