Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי יש כיום רכב ניסן טידה שנת 2007. קניתי אותו לפני כ3 שנים מסיבה אחת, אמינות. אני נוסע בערך 80 ק"מ ביום והייתי חייב רכב עם אפס תקלות. בקטע הזה הרכב מושלם ויכול לנסוע עוד שנים רבות. בכל שאר הבחינות, הרכב פשוט משעמם, חווית נהיגה של קולנועית. הסיבה שלא לקחתי ליסינג מהעבודה היא חסכון כלכלי.

תודה לאל אני הולך להתחיל עבודה שמספקת הסעות למקום העבודה. מה שאומר שהשימוש ברכב יפתח בצורה משמעותית..קניות בערב ונסיעות להורים בסוף השבוע (דתיים).

עכשיו זאת ההזדמנות שלי להגשים חלום ולקנות רכב שלא הייתי מעז לקנות בעבר. אומנם התקציב נמוך יחסית אבל אני מעוניין להשתדרג לרכב מפנק, מאובזר ,מנוע יחסית חזק וכמובן שיהיה בטיחותי, שני ילדים קטנים..

חפשתי קצת ביד 2 וראיתי בעיקר קריילזר, וולוו s60 או s80, פורד מונדאו ויונדאי סונטה. אלו פחות או יותר הדגמים שצדו לי את העין. כמובן חפשתי עד יד 3 וק"מ נמוך.

בגדול יש לי 2 שאלות:

1- האם לדעתכם אני עושה פה טעות?. יש לי רכב אמין, זול לאחזקה ואני עכשיו הולך להיכנס להרפתקאה שאני לא יודע איך אני אצא ממנה?. דלק, תחזוקה, טיפולים וכו'?. (תמיד הייתי עם רכבים זולים לאחזקה, אני לא יודע מה השינוי פתאום ברכב עם מנוע 2.7..).

שאלה שניה- בהנחה שאני לא עושה פה טעות קריטית, האם יש רכב שהייתם ממליצים עליו?.לאו דווקא מהרכבים שאני ציינתי. כמו שאמרתי, חשוב לי שהרכב יהיה מפנק בחווית הנהיגה וגם בתוך הרכב לאישה ולילדים ולא פחות מזה אמין ובטיחותי אם אפשר (כמובן בהשוואה לניסן שיש לי כרגע, לא בהשוואה לרנו 2017).

אני מקווה שהצלחתי להעביר את המסר :).

תודה רבה מראש לעונים!.

פורסם

שלום,

כדי לא להיכנס להרפתקה של תחזוקה יקרה,

אני ממליץ לך למצוא טויוטה אוונסיס 2009 או מזדה 6 או סובארו b4 במצב שמור.

מזדה תהיה יותר מהנה ויותר מאובזרת עם מנוע 2.5, אבל התקציב שלך מגביל. נכון שהרכבים האלה פחות מפוארים מאשר וולוו, אבל הם ברמת האמינות של הניסאן שלך. צריכת דלק תהיה יותר גבוהה, אבל גם כמות הנסיעות שלך תהיה יותר נמוכה. אוונסיס תהיה הכי חסכונית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הממון לא נתון בכיסך (כרגע), .חזוקה של רכב "יוקרה" יכול להיות גבוה בהרבה מהניסן, גם ביטוחים יריד ערך ודלק.

אתה מחפש הנאה מנהיגה או סלון וגודל?

אם סלון וגודל תשאר עם שלך, חבל להיכנס לבור בשביל פעם בשבוע נהיגה.

פורסם

הי

תודה רבה על העזרה וההכוונה.

שוטטתי ברשת ובאמת ניראה שטויוטה אוונסיס שנת 2009 יכולה לתת מענה לצריכים שלי. ממה שהבנתי הרכב הוא רכב אמין מאוד, בטיחותי, מנוע חזק יחסית (למרות שאנשים כתבו שהוא כבד מאוד, האם זה נכון?). מבחינת צריכת דלק הוא לא צורך בהרבה יותר מהניסן שיש לי כרגע.

האופציה השניה שראיתי היא הסובארו B4 שניראה יותר מהנה לנהיגה אבל קראתי שהרכב נמוך וצורך דלק משמעותית יותר מהטויוטה.

אם נתמקד בטויוטה אוונסיס שנת 2009, יש דברים ספציפים שאני צריך להיזהר בהם כאשר אני הולך לחפש את הרכב?. (כגון מחלות מיוחדות, טיפול גדול שיש לעשות לרכב ואני אקנה אותו ממש לפני הטיפול.. וכו'..).

תודה רבה לכם!.

פורסם

תחפש בסבלנות מפרטי, עם תיעוד הטיפולים ועם קילומטראז' לא גבוה ( יש בלוח רכבים עם עד 150 אלף קילומטרים ) וכמובן ללא תאונות רציניות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...