Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

מתכנן להכניס את הסיאט ליאון לטיפול 30,000. נאמר לי שהיה עדכון יצרן, האומר שמעתה יוחלפו המצתים ב-30,000 ולא מאוחר יותר. המוסך סייג ואמר שזה נתון להחלטתי.

ההפרש הכספי עומד על 600-700 ש"ח (כמעט מכפיל את עלות הטיפול). אשמח לקבל המלצות ממומחי הפורום/סיאט לאון.

בתודה רבה מראש ויום טוב - אילן :wink:

נ.ב - עוד שאלונת - האם שמן סינטטי מלא אך לא מותאם במדוייק להוראות יצרן, עשוי לגרום לצריכת דלק מוגברת:?:

תודה למשיבים:wave2:

פורסם

תבקש מהם סימוכין לעדכון היצרן - מספר הTSB

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תגיד להם תודה - אבל תמשוך עוד 30K.

מדובר בפלאגים אירידיום, וההוראה המקורית היתה 60K, ורוב הסיכויים שהיא עדיין כזאת, ורק בארץ החליטו לקצר.

אפילו 60K זה מוקדם לאירידיום.

בכל מקרה שיתנו סימוכין לדרישת היצרן כמו שהבחור מעליי אמר.

לגבי שמן מנוע - אתה צריך 5W30 או 5W40 בתקן VW502.

Stay Dirty

פורסם

היי, תודה רבה על התשובות.

מה שקרה, הרכב בן 4 שנים, עשה טיפול ראשון וטיפול 15,000. מאז עברו כמעט שנתיים. בדקתי שמן, היה חוסר משמעותי ואמרתי כבר שאמלא בטיפול. עברו עוד כמה חודשים - חצי שנה לערך... ומילאתי לאחרונה שמן של פז 5W-30. אני בדרך לטיפול בשבוע זה, אך מאז שמילאתי את השמן (בערך לפני שבוע וחצי) מורגשת צריכת דלק מוגברת...

יש טעם להתקשר למרכז צ'מפיון כדי לוודא את הסימוכין:?:

תגיד להם תודה - אבל תמשוך עוד 30K.

מדובר בפלאגים אירידיום, וההוראה המקורית היתה 60K, ורוב הסיכויים שהיא עדיין כזאת, ורק בארץ החליטו לקצר.

אפילו 60K זה מוקדם לאירידיום.

בכל מקרה שיתנו סימוכין לדרישת היצרן כמו שהבחור מעליי אמר.

לגבי שמן מנוע - אתה צריך 5W30 או 5W40 בתקן VW502.

פורסם

תקפיד לשים שמן איכותי של יורול/מוטול/קסטרול, למשל, ושיעמוד בתקן והצמיגות שרשמתי למעלה.

ובמיוחד תקפיד לבצע טיפול כל שנה או 15K, אל תמשוך מעבר לזה, בטח ובטח כשמדובר ב- 1.8 TSI שגם כששומרים עליו הוא מתפרק. מבלי להעליב.

Stay Dirty

פורסם

יש לי סט של 4 פלאגים אורדיום NGK חדשים, אשמח לעזור שלח לי הודעה עים הנייד לפרטי.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

• תוכן חדש...