Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

הנעתי את הרכב, הוא הניע מגמגם ונכבה, הנעתי שוב ולחצתי על הגז, מספר שניות לא היתה תגובת מצערת אך עדיין החזיק מעמד ולא נכבה, מספר דקות בסרק והרכב כאילו חזר לעצמו,טורים יציבים.

לאחר נסיעה של מספר דקות נדלקה נורת חום מנוע למרות שיש מספיק נוזל קירור ומחוג החום מנוע מראה טמפרטורה נורמלית.

ייתכן ומדובר בשני בעיות שונות,

כיצד אוכל לאתר את התקלה?

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אם יש ביטוח גרר- לגרור את הרכב למוסך ולא להסתכן.

יכול להיות שהרכב התחמם והשעון מזייף ויכולה להיות גם תקלה אחרת (מאווררים/טרמוסטט שנתפס בפתאומיות ועוד).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מאוורר עובד כראוי.

כיצד יתכן שמד החום מראה טמפרטורה נורמלית ואילו המנורת נוזל קירור נדלקת?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

במקרה הקופסת של הכויילים והכויילים הוחלפו לא מזמן.

בדקתי הרגע טרמוסטט והוא עובד כראוי.

לאחר כמה דקות שהמנוע עובד הוא מפסיק לגמגם ומרגיש רגיל,

נורת החום מנוע דולקת לסירוגין, אין מחזוריות כלשהיא,

הייתכן שיש איפה שהוא חוט שמקצר לאדמה?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם (נערך)

בעיה מוכרת בחיישן טמפ' ברכבך קיים חיישן צבע שחור עם 3 פינים פין אחד זה מינוס משותף ושני הנוספים זה אחד למחשב והשני לשעון .ז"א שקיים בתוך החיישן 2 אלמנטים ואחד מהם מזייף.לפני כן בדוק שנעלי הכבל למצבר מהודקים כראוי כי מינוס רופף יכול לגרם בדיוק לאותה תופעה.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

גם אני חושב כמו ba323f

התנעה מגמגמת בגלל שחיישן לא קורא נכון את הטמפרטורה לפני ההתנעה ומניע עם הרכב תערובת שלא מתאים לטמפרטורה.

יש רק חיישן טמפרטורה אחד כפול כפי שהוסבר ואין אחרים.

פה יש הסבר נוסף:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3745760

פורסם

הוצאתי את החיבור של החיישן וריססתי בספריי מגעים, לא עזר.

אצלי החיישן יושב על הבלוק מנוע ולא ליד הטרמוסטט כמו בתמונה שבקישור.

מישהו יודע כיצד אני יכול למצוא מק"ט מדוייק של החלק?

בפעמים האחרונות אני נאלץ להחליף כל חלק 5 פעמים בחנות כי הוא תמיד מביא לי חלק לא מתאים.[emoji35]

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

החשמלאי ישר מצא שזה החיישן טמפרטורה תקול, מחר אמור לקבל את החיישן ( 95 שקל ), מקווה שזה יגמור את הסיפור,

תודה לכל החברים!

• תוכן חדש...