Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו חדש לא סופק במועד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשלושה שבועות נקנה אוטו (ניסאן מיקרה) הועבר הכסף במלאו ונחתם חוזה על אספקה תוך 14 ימי עסקים.,

היום היה היום ה14 ובאופן מפתיע אין עם מי לדבר (הצד שמכר (סוכנים) טוענים שזה זרוע אחרת אצלם (כנראה אחסון או משהו) מיותר לציין שגם הם טוענים שהם לא קשורים) אני לא מודאג מזה שאני ימצא את הרכב בסוף .

האם יש רעיון לאיך למצוא את האוטו (בוא נגיד שהסוכנות זה לא כל כך מעניין אותם (יותר תחושה כשיגיע יגיע))

בנוסף אני כן רוצה לדרוש פיצוי כלשהו כשאני ימצא את האוטו בכל זאת מדובר על הפרת חוזה מצידם,

לאור נסיון עבר על מה מומלץ?

פורסם (נערך)

כל עוד האוטו לא נרשם על שמך ניתן לבטל את העסקה עם קנס קטן.

תשאל אם יש רישום על שמך בתוספת צילומים. אם אין רישיון: תבטל את העסקה.

לך תקנה ביד2 . תוך כמה שעות הרכב אצלך ועוד תקבל עודף יפה.

זה לא רכב נדיר והתנהלות המוכרים פשוט מבזה.

הם מרגישים שאתה לקוח שבוי ומתנהגים בהתאם. ברגע שלקוחות יתחילו לבטל עסקה על פיגור המסירה, פתאום תראה שינוי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני כשלושה שבועות נקנה אוטו (ניסאן מיקרה) הועבר הכסף במלאו ונחתם חוזה על אספקה תוך 14 ימי עסקים.,

היום היה היום ה14 ובאופן מפתיע אין עם מי לדבר (הצד שמכר (סוכנים) טוענים שזה זרוע אחרת אצלם (כנראה אחסון או משהו) מיותר לציין שגם הם טוענים שהם לא קשורים) אני לא מודאג מזה שאני ימצא את הרכב בסוף .

האם יש רעיון לאיך למצוא את האוטו (בוא נגיד שהסוכנות זה לא כל כך מעניין אותם (יותר תחושה כשיגיע יגיע))

בנוסף אני כן רוצה לדרוש פיצוי כלשהו כשאני ימצא את האוטו בכל זאת מדובר על הפרת חוזה מצידם,

לאור נסיון עבר על מה מומלץ?

קרה לי בעבר עם סוכנות של הונדה. דרשתי וקיבלתי רכב שכור על חשבונם עד שיגיע הרכב הקבוע. או זה או ביטול עסקה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תוכן חדש...